VV Noordwolde Club van 50 werving nieuwe leden

Bestuur VV Noordwolde

VV Noordwolde Bestuur
Welkom op de website van V.V.Noordwolde,

Op deze site kunt u informatie vinden over de teams en andere zaken die zich afspelen rond de voetbalvereniging Noordwolde.

Heeft u aanvullingen, opmerkingen of suggesties om de VV Noordwolde beter te laten functioneren of ten aanzien van de website, dan vernemen we deze graag.

Wij verwelkomen u graag als lid, maar ook als bezoeker op ons Noordwolde-complex en/of onze website !

Met vriendelijke groet,

Het VVN-Bestuur