Sponsorcommissie

VV Noordwolde sponsoring
Sponsoring:

Een vereniging kost geld, dat weten we allemaal.
Leden betalen daarom contributie. De contributie houden we het liefst zo laag mogelijk om de drempel voor het lidmaatschap zo laag mogelijk te houden.
Er zijn veel vrijwilligers die hun kosteloze bijdrage leveren, of zelfs extra geld overmaken om hun club te steunen, en dan zijn er onze SPONSOREN, gelukkig wel want we hebben ze hard nodig.

Om een goed contact met bestaande sponsoren te onderhouden en om nieuwe sponsoren te werven kent de vereniging een sponsorcommissie.
Onderstaand vindt u de leden van de sponsorcommissie.
Wilt u sponsor worden en wilt u meer info over de mogelijkheden of heeft u vragen of opmerkingen ?
Neem dan a.u.b. contact op met de sponsorcommissie via het centrale emailadres van de commissie : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Samenstelling:

• Vacature(s)