Aanmelden als VVN-lid

Aanmelden kan door middel van het invullen en ondertekenen van een aanmeldingsformulier welke ook te verkrijgen is in de VVN-kantine en/of bij de VVN-ledenadministratie.

Ingevulde en ondertekende formulieren kunt u inleveren bij of opsturen naar de ledenadministratie.

N.b.:

• Nieuwe leden van 16 jaar of ouder moeten zich legitimeren bij de aanmelding.
    Voor de inschrijving als (KNVB-) lid is het ID-nummer van identiteitskaart, paspoort of rijbewijs nodig.
  • Indien een nieuw lid korter dan 3 jaar geleden bij een andere vereniging lid is geweest, heeft hij/zij overschrijving nodig. Dit wordt door VV Noordwolde geregeld nadat je je met een aanmeldingsformulier bij ons aangemeld hebt.
  • Er wordt gewerkt met spelerspassen bij de wedstrijden. Dit geldt niet voor de E- en F-pupillen.
    Voor een nieuwe spelerspas moet een recente pasfoto worden ingeleverd bij het aanmeldingsformulier.
    Vermeld, met een potlood, naam en geboortedatum op de achterzijde van de pasfoto.
    Vergeet niet een pasfoto in te leveren, want dit levert een enorme vertraging op in het aanmaken van de spelerspas.
    KNVB regel is: Geen spelerspas -> Niet voetballen !

Proefdraaien ?
Weet je nog niet zeker of je je definitief wilt aanmelden, maar wil je eerst wel eens even een paar keer meetrainen om te kijken of je het echt leuk vindt ? Dat kan natuurlijk !
Zoek zonodig even uit in welke (jeugd-)categorie je valt en neem dan even contact op met 1 van onze train(st)ers en maak een afspraak om op proef mee te trainen.
Na een paar trainingen beslis je dan of je je definitef wilt aanmelden.

Tags: lidmaatschap

Verjaardagen
{service name=clubsites/nl/init} {setvalue service=clubsites/nl/init element=parameters/aantaldagen value=7} {service input=clubsites/nl/init name=clubsites/nl/verjaardagen} {table service=clubsites/nl/verjaardagen path=verjaardagen columnWidths=100,200 columns=verjaardag,volledigenaam nietsgevonden="Er is niemand jarig de komende dagen."}

VVN-Jeugdbeleidsplan