Contributie reglement

VVN-Contributie

1.            Als gevolg van de statuten dienen leden jaarlijks contributie te betalen die bij besluit van de Algemene Ledenvergadering zijn vastgesteld.

2.            Afzeggingen dienen voor de KNVB opzegtermijn van ieder seizoen in het bezit te zijn van de ledenadministratie.

3.            Bij aanmelding als lid tijdens het verenigingsjaar voor 1 januari is de volledige jaarlijkse contributie verschuldigd. Bij aanmelding als lid tijdens het verenigingsjaar na 1 januari is 50% van de contributie verschuldigd.

4.            Het versturen van de facturen vindt plaats voor 1 augustus van elk jaar en gebeurt per mail*. Indien een lid per 1 september niet aan de contributieverplichting heeft voldaan wordt het lid hieraan, wederom per mail,  herinnerd. Wordt er als nog niet betaald, dan wordt het lid per brief* aangemaand en wordt tevens een toeslag van 10 euro berekend. Indien een lid, na aanmaning, per 1 oktober nog niet aan zijn contributieverplichting heeft voldaan volgt per direct een verbod op deelname aan alle activiteiten, welke pas wordt opgeheven zodra het lid heeft voldaan aan alle contributieverplichtingen of een, door het bestuur geaccepteerde, betalingsregeling heeft getroffen.

5.            In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist het Bestuur. Het Bestuur is bevoegd in bijzondere gevallen gehele of gedeeltelijke ontheffing van de verplichting tot het betalen van contributie te verlenen.

*Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van correcte adresgegevens.

VV Noordwolde, Postbus 60013, 9703 BA Groningen.
Rekeningnummer: NL22 INGB 0001 1692 50

Tags: contributie | lidmaatschap