Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen VVN lidmaatschap:

Leden die hun lidmaatschap willen beëindigen dienen dit uiterlijk 15 juni schriftelijk (per brief of email) kenbaar te maken bij de ledenadministratie.
Let wel : het officieel opzeggen kan alleen bij de ledenadministratie !Opzeggingen na 15 juni worden wel verwerkt, maar leiden tot een contributie-aanslag voor het nieuwe seizoen. Dit omdat VV Noordwolde contributie afdracht aan de KNVB moet betalen op basis van het ledenbestand na 15 juni.

Voor de goede orde:

• Afmeldingen via leiders, trainers of aan iemand zonder precies te weten wie, gelden dus niet !
    Opzeggen kan alleen bij de VVN-ledenadministratie zodat een correcte afhandeling van zaken plaatsvindt.
  • Opzeggen ontslaat een lid niet van zijn contributie- en andere financiële verplichtingen. Mochten er nog rekeningen open staan dan dienen deze te worden voldaan voordat het lidmaatschap wordt beëindigd. Indien de financiën niet zijn afgehandeld zal het lidmaatschap open blijven staan, wat gevolgen heeft voor de registratie bij de KNVB en voor eventuele contributieopbouw in het volgende seizoen.
    Voor wat betreft de contributie- en andere financiële aangelegenheden is de VVN-penningmeester het aanspreekpunt.

Tags: lidmaatschap | opzeggen