VV Noordwolde Club van 50 werving nieuwe leden

Overschrijven

Overschrijven van/naar de VV Noordwolde kan via de VVN-ledenadministratie.

Overschrijven is nodig als je korter dan 3 seizoenen geleden nog lid bent geweest van een voetbalvereniging.

Overschrijvingen aan het eind van het seizoen dienen uiterlijk 15 juni (24.00 uur) bij de KNVB binnen te zijn. Dus regel de zaken tijdig !

Wil je bij een andere vereniging gaan voetballen?
Meld je dan aan bij die vereniging. Dan wordt er door die vereniging contact opgenomen met VV Noordwolde om na te gaan of wij bezwaar hebben tegen de overschrijving en die blokkeren.
De VV Noordwolde blokkeert en overschrijving als je niet aan alle verplichtingen voldaan hebt, met name als:
- je nog niet voldaan hebt aan je contributieverplichtingen
- je nog niet alle club-spullen ingeleverd hebt, zoals een tenue, tas, trainingspak etc.
Als je aan alle verplichtingen voldaan hebt, vindt de overschrijving plaats.
De nieuwe vereniging vraagt een nieuwe spelerspas aan.

Speel je bij een andere vereniging en wil jij bij VV Noordwolde komen voetballen, dan geldt hetzelfde.
Je kunt je door middel van een aanmeldingsformulier bij ons aanmelden en wij regelen de overschrijving met je oude club. Zoals gezegd dient dit voor 15 juni te gebeuren. Wacht er dus niet te lang mee. Want hoewel het nu een stuk sneller gaat dan in het verleden, blijft het mensenwerk en moet er nog wel het een en ander gedaan worden.

Tags: lidmaatschap | overschrijven