VV Noordwolde - Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligster: Jolanda Mulder

Jolanda Mulder vrijwilligster

VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE.

In de rubriek vrijwilliger in het zonnetje dit maal Jolanda Mulder.

vrijwilligster jolanda muldervrijwilligster jolanda mulder

Een van de drukste taken in onze vereniging die verzorgd moet worden, is die van het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat is een begrip bij een voetbalvereniging, maar wat is dat nu eigenlijk ?

Het begint allemaal al ver voor aanvang van het nieuwe seizoen. Dan moet duidelijk worden met welke teams er gespeeld gaat worden en hoe we deze allemaal op zaterdag laten spelen op het Noordwolde complex. Wel handig dat we niet allemaal tegelijk bij het hoofdveld staan, toch ?
Alle teams moeten tijdig bij de KNVB worden aangemeld en natuurlijk moet er een veldplanning zijn opgesteld. Maar ja, er verandert natuurlijk nog wel eens wat, dus dan moet de boel weer op de kop.

Vrijwilliger: Klaas Sellis

VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE

In de rubriek vrijwilliger in het zonnetje dit maal Klaas Sellis.

Vrijwilligers in het Zonnetje : Klaas Sellis
Wie kent hem niet, praktisch elke zaterdag en meestal al vroeg in ochtend is Klaas actief in de weer op het sportcomplex van VV Noordwolde.
Vaak doet Klaas allerlei karweitjes die anders blijven liggen, maar wel erg belangrijk zijn voor onze vereniging. Hierbij valt te denken aan bv. het vuilnis rondom de velden, parkeerplaats of in en rond de bosjes opruimen.
Mede door zijn inzet ligt ons complex er altijd schoon en netjes bij. Maar daarbij blijft het niet.

Vrijwilliger: Jan Bartol

VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE

Jan Bartol: Woonachtig in Zuidwolde aan de Oosterseweg samen met zijn vrouw Liesbeth. Wie kent hem niet, al decennia lang vaste supporter van ons clubje, maar sinds vorige jaar september ook als vrijwilliger.
Vrijwilligers in het zonnetje: Jan Bartol

Iedereen kon vorig jaar zien dat dat ons complex (en dan vooral de kleedkamers, maar ook de kantine) wel wat beter schoongehouden kon worden. Enkele jaren geleden was er een combinatie van een vrijwilliger en een taakstraffer. Echter, na het overlijden van Piet Oudman kwam ook daar de klad in; het aantal taakstraffers liep terug en Bennie Berghuis kon dit vanzelfsprekend ook niet in zijn eentje.

Vrijwilligers: Johan Dunnink en Pieter Kleinjan

VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE

Een voetbalclub kan niet zonder vrijwilligers, sterker nog zonder alle hulp kan er niet eens gevoetbald worden. Omdat er nogal wat vrijwilligers rondlopen bij onze club willen we graag een voorstel rondje introduceren. Om de paar weken zullen jullie namen en foto’s zien van mensen die zich inzetten voor de club.

We willen beginnen om een aantal vrijwilligers voor te stellen die niet voetballen en ook geen zoon of dochter hier hebben rondlopen. Wellicht zien jullie deze personen, hetzij op een zaterdag of door de week als jullie trainen of iemand naar of van training brengen.
Met deze rubriek willen bereiken dat mensen die in de schaduw werken toch even in het daglicht komen te staan.

vrijwilligers johan dunnink pieter kleinjan

De twee heren op de foto zijn : Johan Dunnink (links) en Pieter Kleinjan (rechts).
Deze beide heren komen minimaal een ochtend in de week bij ons als vrijwilliger rondom de velden en het clubhuis kleinere of grotere taken te doen die telkens blijven liggen.
Ze zijn inmiddels al enkele weken bezig om braamstruiken te verwijderen. Inmiddels is al resultaat zichtbaar langs de rechterkant wanneer je naar het complex rijdt.
Afgelopen jaar was het haast niet mogelijk een bal uit de bebossing rond om te velden te halen vanwege de vele bramenstruiken. Diegene die wel een bal eruit haalde kwam er onherkenbaar weer uit te voorschijn.
We zijn als bestuur dan ook blij met alle vrijwilligers en zetten daarom deze maand deze twee heren even in het zonnetje.

Bestuur VV Noordwolde