webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

KNVB LogoVV Noordwolde VVN-Wedstrijdsecretariaat SENIOREN:
Jolanda Mulder
050-3014598 / 06-34113408
wedstrijden-senioren@vv-noordwolde.nl

VVN-Wedstrijdsecretariaat JEUGD:
Alje Woltjer
06-31671193
aljewoltjer@gmail.com

Geslaagd Krien Kuper toernooi 2018

Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet op het goed geregelde en gezellige Krien Kuper toernooi! Het was weer een groot succes!

 

Statistieken 2017-2018

knvb.overzicht 2017 2018

 

Even iets anders. Word jij een filmster ??

Ik produceer de nieuwe kinderfilm De Club van Lelijke Kinderen, naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. Voor deze film ben ik op zoek naar kinderen die het leuk vinden om een keer in een film te spelen. Omdat bij u op de vereniging ook veel kinderen spelen, vroeg ik me af of u mij misschien wilde helpen door ze te laten weten dat we op zijn naar jong talent.

Casting oproep
De film wordt gemaakt in samenwerking met o.a. de publieke omroep (EO) en gaat over Paul, een jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje.

 

Nacompetitie Noordwolde 1 en 2

VV Noordwolde 1 en 2Het eerste uitgespeeld en het tweede wacht nog 1 ronde

Noordwolde 1 kan terugkijken op een geslaagd seizoen, waarin in 2018 veel moest worden ingehaald op de dinsdagavonden. Verrassende resultaten, een paar zeperds en op den duur een aantal blessures . Dat Noordwolde 1 wederom de nacompetitie heeft behaald, is een groot compliment voor de spelers en de staf. Helaas bleef het bij 1 wedstrijd, want afgelopen zaterdag liet Groen Geel er geen kunstgras over groeien, wie aanspraak op de overwinning mocht maken. Groen Geel kwam in hun competitie heel sterk terug in 2018 en dat betekende : nacompetitie ( om degradatie te ontlopen ). Op het sportpark Corpus de Hoorn won men met 6-0 . Omdat het nu om een enkele wedstrijd gaat , was het voor Noordwolde over en uit. Dus was het ook de laatste wedstrijd voor de trainer Bennie de Jong. Ik wens hem het allerbeste in zijn ( voetbal-)toekomst !
Als afsluiting is er zaterdag het Krien Kupertoernooi en dan , na de vakantie onder de nieuwe trainer Simon Schuil, met frisse moed beginnen aan een nieuw seizoen in de derde klas !!

Noordwolde 2 is wel verder in hun nacompetitiewedstrijdenreeks. Noordwolde 2 werd ongeslagen periodekampioen in de derde periode !! Mamio 3 werd kampioen.
In deze ronde was Fit Boys 2 uit Beilen de tegenstander. Zij waren periodekampioen in de Drentse reserve derde klas. Hun eerste ronde tegen VVK 2 werd niet gespeeld, omdat VVK zich had teruggetrokken. Het veld was omzoomd met redelijk veel publiek en gezien het prachtige zomerweer ook wel logisch ! De begeleiding was die avond niet in handen van trainer Bauman; hij was op vakantie in Sauerland. De nieuwe trainer Simon Schuil nam zijn taak over. De volgende spelers begonnen aan deze klus : Martin op doel, aanvoerder Sander, Stefan, Marc en Job achterin , Theo , Peter en Eric op het middenveld en Jordi, Eddy en Patrick voorin. Bas, Koen en Wim begonnen op de bank. Menno en Martin B. waren geblesseerd en Michael was er wel , zou graag mee willen doen, maar dat werd hem afgeraden door de doktoren ( zo vlak voor een kuur ).

 

Krien Kupertoernooi a.s. zaterdag

Aanstaande zaterdag is het jaarlijkse Krien Kuper toernooi! Het toernooi start om 13:00 uur. Na afloop komt zanger Klaus het toernooi gezellig afsluiten!


Noordwolde is nog niet in het bezit van een pinautomaat. Houd hier rekening mee.

Tot zaterdag!

 

Nacompetitie wedstrijd 2e elftal

Nacompetitiewedstrijd
Woensdag 6 juni

Aanvang 19:30 uur

Noordwolde 2 - Cvv Fit Boys 2

Kom de jongens van het 2e aanmoedigen op het sportcomplex van VV Noordwolde!

VVNoordwolde Rond Logo.120x120.ORG


 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2