VV Noordwolde Club van 50 werving nieuwe leden

KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

Amateurvoetbal kiest voor vernieuwing pupillenvoetbal

KNVB pupillenvoetbal 2017
Vanaf het seizoen 2017/'18 start het amateurvoetbal met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen.

De nieuwe wedstrijdvormen worden in twee jaar, stapsgewijs ingevoerd. Dit besluit is tot stand gekomen na zorgvuldig overleg met de verenigingen en op basis van uitgebreid onderzoek.
Op zaterdag 21 januari 2017 heeft de ledenraad van de KNVB -het hoogste besluitorgaan in het amateurvoetbal- aangeven voorstander van de vernieuwingen rondom de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen te zijn.

Wat verandert er precies?
Met de introductie van het nieuwe pupillenvoetbal volgt Nederland het voorbeeld van Engeland, Duitsland, Spanje en België. En daarmee werken we aan meer dribbelen, schieten, samenspelen, scoren voor onze kinderen en dus meer plezier voor onze jeugd.
In het online magazine lees je alles over de nieuwe wedstrijdvormen, onze begeleiding, voetbaltechnische aspecten, competitiezaken, accommodatie en sportiviteit en respect.

KNVB steunpunt Zwolle officieel open

KNVB Zwolle
In navolging van de districten Zuid I en Zuid II (steunpunt Eindhoven), West I en West II (steunpunt Zeist) gaan de districten Noord en Oost als laatste verhuizen. Maandag 29 februari is voor de medewerkers in Noord en Oost de eerste officiële werkdag in Zwolle.

De medewerkers van de KNVB districtskantoren Noord en Oost zijn gehuisvest in Sportcentrum Landstede in Zwolle.
Het nieuwe adres is:
KNVB steunpunt Zwolle
Hogeland 10
8024 AZ  Zwolle

De medewerkers zijn via de mail of telefonisch bereikbaar via nieuwe nummers in Zwolle.

Vanzelfsprekend zorgt de KNVB ervoor dat de post in de eerste periode na de verhuizing wordt doorgestuurd naar het nieuwe adres in Zwolle.

Spelregelbewijs met ingang van 2014/'15 verplicht voor 2e-jaars B-junioren

KNVB spelregelbewijs
Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland; het maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter.

Met ingang van het seizoen 2014/'15 zijn tweedejaars B-junioren verplicht het spelregelbewijs te halen. Dat doen zij door middel van oefentoetsen en een eindtoets op Voetbalmasterz, die inmiddels gelanceerd is. De invoering van het spelregelbewijs is een van de maatregelen uit het actieplan 'Tegen geweld, voor sportiviteit'.