KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

Schrijf je nu in voor de KNVB Voetbaldagen!

KNVB Voetbaldagen
De inschrijving voor de Voetbaldagen (ook bekend als Voetbalkamp) is alweer enige tijd geleden gestart.  Meisjes en jongens van zes tot en met vijftien jaar kunnen zich opgeven voor vijf hele dagen (met overnachting) vol voetbalactiviteiten.

Deze Voetbaldagen op drie locaties (Bakkeveen, Gasselte en Havelte) in de periode van 16 juli t/m 3 augustus 2012 zijn voor zowel jongens als meisjes bedoelt en alle deelnemers krijgen een Nike tenue en bal.
De deelnemersbijdrage is vastgesteld op 170,00 per persoon.
De begeleiding bestaat uit gediplomeerde trainers en het overige kader is met zorg uitgezocht.

Schrijf je snel in en ga deze sportieve uitdaging in de zomervakantie aan !
Ga naar: inschrijven.knvb.nl (dus zonder www) en vervolgens ga je als volgt te werk:
District: KNVB district Noord
Type: evenement
Categorie: jeugd
Subcategorie: KNVB voetbaldagen.
Klik in het kaartje klik op een van de labeltjes (per locatie) en vervolgens komt er een scherm met een korte omschrijving. Klik hier op de button 'Meer informatie'. In de bijlage zit nadere informatie. Klik onderaan op de button 'aanmelden' voor het invullen van de gegevens.