KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

KNVB competitie-indeling cat. A (Sen. + Dames + A-jun.)

competitie indeling categorie A Senioren en A-junioren
De competitie-indeling veldvoetbal voor de categorie A voor het seizoen 2012/’13 is bekend. Het betreft hier de genummerde indelingen voor het seniorenvoetbal mannen, vrouwen en jeugd categorie A.

Het is de bedoeling dat de genummerde indeling van onderstaande klassen één dezer dagen ook te zien zal zijn via Sportlink Club en www.voetbal.nl.

Kijk hier voor de genummerde indeling:
Net als voorgaande jaren kan er voor het samenstellen van het jaarprogramma gebruik gemaakt worden van excel-documenten, samengesteld door de afdeling wedstrijdzaken. De betreffende indeling kan worden overgenomen vanuit bovenstaande indeling en vervolgens kan de nummering worden geplaatst in het juiste exceldocument. Voor de juiste kalenders raadpleeg de speeldagenkalender 2012-2013.   (Kijk hier voor het originele KNVB bericht)