KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

KNVB competitie-indeling cat. B (Sen. en Dames)

competitie indeling categorie B senioren en vrouwen
De competitie-indelingen veldvoetbal senioren en vrouwen voor het seizoen 2012/13  categorie B zijn bekend.

De poules zijn nog niet genummerd. Het betreft hier een indeling op alfabetische volgorde.
Er is dit jaar voor gekozen om volgens de P/D regeling in het Bewaarnummer teams over te zetten naar de klasse waar ze eigenlijk in horen. Dit heeft te maken met het feit dat wij veel klachten krijgen van andere teams die de dupe worden van teams die niet willen promoveren. Dezelfde teams worden dan elk jaar kampioen en de overige teams hebben geen kans. Er is in de reserve 5e en 6e klasse senioren mannen ingedeeld op de leeftijdscategorie die door de vereniging zelf is aangegeven.

Mocht blijken dat na een aantal wedstrijden alles met grote cijfers wordt verloren, dan kan gekeken worden of er nog ruimte is in een andere klasse. De nummering volgt eind volgende week.

(kijk hier voor het originele KNVB bericht)

Tags: competitie | knvb | senioren | VVN3