KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

Theater wel winnen he
Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling 'Wel winnen, h!', een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportverenigingen.

Donderdag 20 september 2012
Theater Sense aan de Hogedijken 18 - 2 te Dokkum
20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)
Inloop vanaf 19.30 uur

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit!

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

De sportbonden en NOC*NSF bieden jou een hoge korting aan. Zo kost een kaartje jou slechts 5 (normale prijs 20).
Bestel nu kaarten op www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen.