KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

Inschrijving KNVB Voetbaldagen nu geopend!

KNVB jeugd voetbaldagen
De inschrijving voor de Voetbaldagen in de herfstvakantie is van start gegaan.
Jongens en meisjes uit de E-, D-pupillen teams en C-junioren teams, kunnen zich opgeven voor drie hele dagen vol voetbalactiviteiten, zoals trainingen, 4 tegen 4-toernooi, 7 tegen 7-toernooi, voetbalcircuit, penaltybokaal en nog veel meer.

De Voetbaldagen op zeven locaties (Urk, Meppel, Hoogeveen, Emmen, Eelde, Appingedam en Sneek) in de herfstvakantie zijn voor zowel jongens als meisjes bedoeld en alle deelnemers krijgen een Nike-tenue en bal. De begeleiding bestaat uit gediplomeerde trainers en het overige kader is met zorg uitgezocht. De deelnemersbijdrage is vastgesteld op 95,00 per persoon.
Schrijf je snel in en ga deze sportieve uitdaging in de herfstvakantie aan!
Ga naar: inschrijven.knvb.nl (dus zonder www) en ga vervolgens te werk:

Kies voor de volgende opties:
District: KNVB district Noord
Type: Evenement
Categorie: Jeugd
Subcategorie: KNVB voetbaldagen

In het kaartje op een van de labeltjes (per locatie) klikken en vervolgens komt er een schermpje met een korte omschrijving. Klik hier op de button 'meer informatie'. In de bijlage zit nadere informatie. Onderaan op de button 'aanmelden' klikken voor het invullen van de gegevens.