KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

KNVB aan de slag met reacties

KNVB-respect2
Afgelopen weekend, van 8 en 9 december, is er door de hele voetbalwereld stilgestaan bij de tragische en zinloze dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen.

Er is massaal gehoor gegeven aan de oproep van de KNVB, om de deuren van de amateurverenigingen open te zetten, met elkaar in gesprek te gaan en na te denken en te praten over de toekomst. Bij het betaald voetbal was het indrukwekkend stil. Verder is de bond overstelpt met reacties via telefoon, e-mail of online platforms als Hyves, Facebook en Twitter. Hieronder staat een overzicht van de aantallen en het bereik van de verschillende acties en initiatieven die onder het motto 'zonder respect geen voetbal' zijn gedeeld.

De KNVB zal alle reacties individueel bekijken en dankt de afzenders heel hartelijk voor hun bijdrage. Dat zal de bond ook zoveel mogelijk in een persoonlijke reactie naar de afzenders doen. Echter, de aantallen zijn zo hoog, dat niet iedereen binnen een week een antwoord kan krijgen. Voor een aantal initiatieven, zeker van amateurclubs die een goed voorbeeld geven, is er sprake van een vervolg op korte termijn. De bond kijkt op dit moment hoe dat het beste ingericht kan worden.
Platforms:

Hyves:
15.000 profielaanpassingen / plaatsingen van het campagnebeeld
160.000 privťberichten over dit onderwerp
235.000 leden van de Oranjehyves hebben een bericht van de KNVB en Hyves ontvangen
10.000 Hyvers volgden het nieuwsbericht

Ruim 800.000 mensen hebben uitingen van de actie gezien
Ruim 8.000 mensen bezochten pagina facebook.com/knvb in de campagneperiode
Bijna 400 ideeŽn en initiatieven zijn in de app van facebook/knvb en op de timeline geplaatst
Ruim 6.500 mensen hebben de ideeŽn en initiatieven in de app van facebook/knvb bekeken

Ruim 17.000 tweets met #zonderrespectgeenvoetbal

Direct naar de KNVB: