KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

Wel winnen h !Inspirerende voorstelling "Wel winnen h!"
Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling 'Wel winnen, h!' Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Woensdagavond 10 april 2013
Theater VanBeresteyn te Veendam
20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)
Inloop vanaf 19.30 uur
Kosten: 5,- euro per kaartje
Kaarten voor de theatervoorstelling zijn te bestellen via www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen.

Aanpak ongewenst gedrag.
De theatervoorstelling is onderdeel van het actieplan Naar een veiliger sportklimaat. Dit actieplan is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. Dit programma wordt uitgevoerd door de sportbonden en NOC*NSF.

Medewerkers van de KNVB zijn aanwezig als aanspreekpunt na afloop van de voorstelling. Misschien wilt u na het zien en ervaren van de voorstelling weten hoe de KNVB u en uw club kan ondersteunen als het gaat om Sportiviteit & Respect. Of inspireert de voorstelling u om bij uw club met bijvoorbeeld normen en waarden aan de slag te gaan, maar u weet niet precies hoe? Of misschien wilt u gewoon even kwijt wat de voorstelling met u doet. Dan kan ook.