KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

KNVB: Inschrijving opleiding UEFA C | TC 3 sluit 1 mei !

knvb opleiding
In het seizoen 2013-2014 beginnen de opleidingen UEFA C - Trainer-coach 3 Jeugd en UEFA C - Trainer-coach 3 Senioren. De inschrijving voor deze opleidingen sluit 1 mei 2013.

Info over de opleiding UEFA C Trainer-coach 3 Jeugd
Info over de opleiding UEFA C Trainer-coach 3 Senioren

Inschrijven kan alleen digitaal via de inschrijfsite van de KNVB : inschrijven.knvb.nl.
Om in te kunnen schrijven is het hebben van een relatiecode (=KNVB lidnummer) verplicht.

Een digitale inschrijving is pas gelukt als men een bedankpagina krijgt en een bevestiging op het opgegeven e-mailadres ontvangen heeft.
Naast de digitale inschrijving moet dit document volledig ingevuld en uiterlijk 1 mei in het bezit zijn van de afdeling opleidingen van de KNVB district Noord.

Iedereen die zich tijdig digitaal heeft aangemeld, aan toelatingsvoorwaarden voldoet en het document heeft ingeleverd, krijgt begin mei, via e-mail, een uitnodiging voor een toelatingstest op een nog nader te bepalen locatie en datum.