KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

KNVB: Laatste EK-test Jong Oranje in Emmen

Jong oranje jong australieVlak voordat Jong Oranje in IsraŽl op jacht gaat naar de Europese titel komt de ploeg nog eenmaal in eigen land in actie.
Vrijdag 24 mei speelt de formatie van coach Cor Pot tegen AustraliŽ. Deze oefeninterland, de allerlaatste test voor het EK, vindt plaats in het FC Emmen Stadion en begint om 18.30 uur.

Kaarten voor dit duel zijn vanaf inmiddels in de vrije verkoop verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop op OnsOranje.nl en TicketBox (Primera-winkels). Er is geen clubcard nodig.
De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt Ä 8,00.
De thuishaven van FC Emmen biedt voor deze interland plaats aan maximaal 8600 toeschouwers.

Voor Jong Oranje is de ontmoeting met de AustraliŽrs een mooi meetmoment. Heeft de ploeg de EK-vorm te pakken, vier dagen voor vertrek naar IsraŽl? In Drenthe zal bovendien een groot aantal bekende gezichten in actie komen, want veel jonge A-internationals hebben nog de leeftijd om in juni in IsraŽl voor Jong Oranje om de EK-titel te strijden. Nederland is daar ingedeeld in groep B en treft achtereenvolgens Duitsland (6 juni, Petach Tikva), Rusland (9 juni, Jeruzalem) en Spanje (12 juni, Petach Tikva).