KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

KNVB Beach Soccer toernooi in Leeuwarden

KNVB-Beach soccerKNVB Beach Soccer organiseert in het gehele land beachsoccer-evenementen. Op zaterdag 29 juni is er voor senioren een toernooi midden in Leeuwarden. De winnaar plaatst zich voor het Nederlands kampioenschap in het The Hague Beach Stadium in Scheveningen.

Op zondag 30 juni is het de beurt aan de jeugd: een speciale Beach Soccer Kids Dag. Deze dag bestaat uit een beachsoccer-toernooi voor kinderen en allerlei leuke activiteiten. Een gevarieerd programma om jeugdelftallen van je club aan deel te laten nemen.

Ook zullen er voor de kinderen verschillende randevenementen plaatsvinden waaronder: kleuren, plakken, knutselen, en verschillende balspelletjes.

Programma zaterdag 29 juni:
10.00-18.00 uur:               KNVB Beach Soccer Eredivisie (Kom kijken!)
18.00-22.00 uur:               Senioren (winnaar plaatst zich voor NK)

Programma zondag 30 juni:
11.00-13.00 uur:               F-pupillen
13.00-15.00 uur:               E-pupillen
15.00-17.00 uur:               D-pupillen

De deelname is voor de jeugd geheel gratis. Het team moet alleen wel (geheel gratis) vooraf  ingeschreven worden via  http://www.citybeachtour.nl/. Voor senioren kost het inschrijven 99,- per team. Zij dienen zich in te schrijven op www.beachsoccer.nl.

Vragen? Stuur dan gerust een mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel naar het telefoonnummer 020-5840830 tijdens kantooruren van 09:00 uur tot 17:30 uur.

Klik hier voor de flyer van het evenement. Print 'm uit en hang 'm in de kantine !