KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

KNVB competitie 2013-2014

De competitie-indeling veldvoetbal voor het seizoen 2013/14 is gedeeltelijk bekend.
Het betreft momenteel de indelingen voor standaardelftallen mannen, de reserve-klasse senioren mannen zaterdag, zondag en jeugdvoetbal in de categorie A voor KNVB district Noord.
- Indelingen zaterdag standaard
- Indelingen zondag standaard
- Indelingen reserve klasse mannen zaterdag categorie A
- Indelingen reserve klasse mannen zondag categorie A
- Concept-indelingen jeugdvoetbal categorie A
(Update 1-7-2013: Na intern beraad en in overleg met de KNVB is het VV Noordwolde A-team overgezet naar 1e klasse poule 32.)

De indelingen staan op alfabetische volgorde. De nummering volgt later.

Categorie B
De indeling van categorie B, mannen en vrouwen, is vanaf 12 juli 2013 zichtbaar op www.knvb.nl/noord. De verenigingen kunnen tot 9 augustus 2013 reageren op deze indeling. De definitieve indeling en het wedstrijdprogramma wordt uiterlijk eind augustus vrijgegeven via Sportlink Club.
De indeling van de categorie B jeugd is vanaf 26 juli 2013 zichtbaar op www.knvb.nl/noord. De verenigingen kunnen tot 9 augustus 2013 reageren op deze indeling. De definitieve indeling en het wedstrijdprogramma wordt uiterlijk eind augustus vrijgegeven via Sportlink Club.

Voor de najaarscompetitie pupillenvoetbal worden indelingsbijeenkomsten gehouden. Deze bijeenkomsten vinden plaats in week 33 en 34. De exacte data en locaties worden nog bekendgemaakt.

Bekerprogramma
De indeling en de nummering van het bekerprogramma voor categorie A worden uiterlijk 16 juli 2013 vrijgegeven via Sportlink Club. De indeling en het programma van de overige bekerprogramma's worden uiterlijk 2 augustus 2013 vrijgegeven via Sportlink Club.

Eindstanden
De eindstanden van het seizoen 2012/'13 zijn nog tot 1 juli 2013 zichtbaar in Sportlink Club. De eindstanden worden per categorie gepubliceerd op onze districtssite en er komt een totaaloverzicht in de online bibliotheek van de KNVB.