KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Districten - Nieuws

Doe mee met De Aanvoerders!

Beste Aanvoerder,

Aanvoerdersweekend in het betaalde voetbal
Van 7 tot en met 9 maart staan alle wedstrijden in de Eredivisie en de Jupiler League In het teken van De Aanvoerders. Alle clubs organiseren acties om aanhangers voor dit verbond te werven en te activeren. De kick-off van deze actie vindt plaats tijdens de wedstrijd Frankrijk – Nederland op 5 maart, waarbij Robin van Persie de speciale aanvoerdersband zal dragen.

Doe ook mee!
Jij kan als Aanvoerder ook een bijdrage leveren om dit weekend tot een succes te maken:

- Zorg ervoor dat jullie wedstrijd in het weekend van 7 – 9 maart begint met het schudden van handen met de tegenstander. Dit is de eerste actie die De Aanvoerders hebben uitgevoerd en tevens het thema dit seizoen: Voetbal begint met een hand!

- Maak met je telefoon een filmpje van jezelf als Aanvoerder. Klik hier voor instructies. Van alle inzendingen zullen wij een compilatie maken. Ook een aantal profs hebben al zo'n filmpje naar ons opgestuurd! Stuur je filmpje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

- Deel je foto’s van het handen schudden en/of jezelf met de aanvoerdersband met ons via Twitter @DeAanvoerders en #DeAanvoerders en facebook.

- Nodig andere Aanvoerders uit om zich ook aan te sluiten via www.deaanvoerders.nl/word-aanvoerder. Het doel voor dit seizoen is 20.000 aanvoerders. Dat lijkt veel, maar als alle reeds aangesloten Aanvoerders drie vrienden uitnodigen, is het doel voor dit seizoen al bereikt.

Doe mee met De Aanvoerders! Samen zijn we het voetbal. En samen zorgen we er voor dat voetbal de mooiste sport van Nederland blijft.

Met sportieve groet,
De Aanvoerders