KNVB - Voetbal.nl Nieuws

KNVB Voetbaldagen 2014

KNVB voetbaldagen 2014
H fanatieke voetballers / voetbalsters,

Jullie hebben er al weer een flink aantal trainingen en wedstrijden op zitten. Het voetbalseizoen is al bijna weer over de helft. Hopelijk heb je elke wedstrijd veel plezier en wordt je ook nog steeds beter in voetballen.

Steeds beter worden in voetballen, daar gaat het eigenlijk steeds om. Met veel plezier steeds beter worden, dat is het mooist.

Daar willen wij jullie mee helpen tijdens de voetbaldagen die wij voor jullie organiseren in de zomervakantie van 2014.

Die voetbaldagen (het zijn er 5, met overnachting) zijn in Bakkeveen en Gasselte. 5 dagen voetballen (wedstrijdjes spelen, trainen en voetvolley) met leeftijdgenoten, onder leiding van goede trainers en teamleiders, veel uren met de bal maken en dus nog beter worden!

Lekker dribbelen, drijven, schieten, ballen afpakken, samenspelen en ............... scoren.

Bekijk hier wat we jou allemaal bieden in Bakkeveen of Gasselte !

Wij nodigen je uit daar aan mee te doen!