VV Noordwolde - Toernooien

Informatie over toernooien e.d.

Eindverslag Wintercup 2013-2014

Hé sportvrienden!

De wintercup 2014 is gespeeld. Afgelopen zaterdag 15 februari was de allerlaatste speeldag.

Ik kijk terug op een zeer leuke wintercup, waarbij ik leuk voetbal in de zaal heb gezien bij alle teams, een groot compliment daarvoor! Er was voor dit jaar een nieuw concept waarbij in de eerste ronde willekeurig de teams werden ingedeeld en aan de hand van de uitslag, werd er goed gekeken welke teams in de tweede ronde gingen spelen. De bedoeling hiervan is dat er niet een te groot niveau verschil zou ontstaan qua sterkte en dat is zeer goed gegaan gelukkig. Door het aantrekken van een nieuwe sponsor konden we dit jaar ook groter uitpakken met de prijzen voor in de finale, deze prachtige grote beker voor de nummer 1. Als wintercup organisatie gaan we zeker door hiermee en gaan we opzoek naar nog meer goede ideeen, om de wintercup nog leuker en spannender te maken! Hieronder een totaal verslag van de gehele wintercup, veel lees plezier!

Zaterdag 1 februari 2014

TeamC3 C4Begin van de middag ging C2 (team C3+C4) de finale spelen in ten boer. Omdat beide teams even goed hebben gevoetbald, zaten ze beide bij elkaar in de poule. Om 12 uur ging team C3 als eerste los tegen FC Leo C2, gelijk een spannende wedstrijd waarbij heel netjes werd gewonnen van C3 met 2-1 doelpunten van Ian en Robin, eerste 3 punten! Daarna mocht C4 tegen Eenrum C1, een pittige wedstrijd waarbij we even moeite hadden met inkomen, we scoorde wel door een doelpunt van Bill, maar Eenrum maakte er 3. Na rust gingen beide teams tegen elkaar voetballen, in de zaal werd het bij elke partij gelijke stand, dus dat was nu ook niet zo moeilijk te voorspellen dus. En jawel hoor het was na 12 minuten 1-1 door Ard en Bill, beide verdiend 1 punt. C4 mocht even later tegen Sios C1.
Team C3Een zeer spannende wedstrijd, waarbij gelijk spel terecht zou zijn, maar helaas wist Sios in de laatste slot minuut te scoren. Even daarna was de beurt weer aan C3, die ook tegen Sios moest. Halverwege de tijd stond de stand gelijk 1-1 met een doelpunt van Robin, maar Sios pakte nu ook in de laatste minuut spelen de punten met een doelpunt. Door de vrij ruime wachttijden hadden we genoeg tijd om weer op te laden. C4 nam het daarna op tegen Eenrum C2, een gelijkwaardige wedstrijd en uiteindelijk ook mooie 1-1 (goal Bill) gelijke stand uit kwam.
Als laatste ging C3 tegen Eenrum C1. Deze wedstrijd werd dik door ons gewonnen met maar liefst 3 doelpunten 2x Robin en 1x Ard, hoppa 3 punten!!!. Het waren mooie wedstrijdjes om te zien.
C3 kwam met 7 punten op een 3e plek en C4 met helaas 2 punten op plek 6 in de poule.

C1 (team C1+C2) gingen ook de finale spelen. Dit gebeurde in Loppersum halverwege de middag.
Als eerste mocht C2 gaan starten tegen Bedum C3. Deze wedstrijd werd duidelijk gewonnen door ons, want we wisten er maar liefst 4 te scoren en Bedum 0, 3 punten in de pocket! Na een rust pauze Stond daar Omlandia C2, een zeer lastige pot die we ook helaas verloren met 2-0. Toen was C1 aan de beurt, die als eerste tegen Omlandia C2 moest opnemen. Een spannende wedstrijd, waarbij wij sterker waren met 3 doelpunten, tegen 1 tegen treffer van Omlandia, BAM 3 punten! Toen C2 tegen de andere helft van Omlandia C1, een gelijkwaardige wedstrijd, maar Omlandia wist kort voor tijd te scoren en pakte de 3 punten. C1 moest daarna tegen Bedum C3, een zeer mooie wedstrijd, want wij wonnen met 2-1 van onze buurtjes! Gelijk daarna mochten we nog een keer en stond Omlandia C1 klaar. Een wedstrijd die gelijk op ging, maar de punten gingen gelukkig naar ons, want we wonnen met 3-2 van hun, 3 punten! Als laatste gingen ook deze teams tegen elkaar, maar was C1 te sterk met 2 doelpunten tegen 0 van C2. Met 3 punten pakte C2 de 4e plek. C1 was ongeslagen en pakte de volle 12 punten en was de grote winnaar in deze poule, gefeliciteerd!!