Noordwolde JO13-1 overtuigend kampioen!

Noordwolde - Met overtuigende cijfers is de JO13-1 van vv Noordwolde vandaag, zaterdag 3 juni 2017 (red.), kampioen geworden. Tijdens een drukbezochte wedstrijd op het thuishonk werd de tegenstander uit Winsum met een klinkende 10-4 verslagen.

VVN JO13-1 kampioen 1Aanvankelijk begonnen de pupillen van succescoach Roel Stolvoort ietwat zenuwachtig aan de wedstrijd. Er moest gewonnen worden om kampioen te worden! Toen het na een paar minuten snel 1-0 en 2-0 werd, keerde de rust in de ploeg. Winsum maakte echter de aansluiter, wat de spanning weer deed toenemen. Ook bij het in grote getallen toegestroomde publiek. Toen ook nog eens de 2-2 viel, kon de wedstrijd beide kanten op.

VVN JO13-1 kampioen 2Gelukkig voor Noordwolde werd kort op de gelijkmaker de 3-2 gescoord. Het publiek stond massaal als twaalfde man achter de ploeg. Toen op slag van rust de 4-2 viel, kon er met een rustgevende marge limonade gedronken worden.

VVN JO13-1 kampioen 3Na rust keerden de zwart-gele helden als herboren terug en liep de stand al snel op tot 7-2 door treffers van lange afstand en zelfs een strafschop.
Het ene afstandschot nog mooier dan de andere.
Dat gaf Noordwolde weer voldoende afstand en zelfvertrouwen. Ook toen Winsum de 3e en 4e tegentreffer scoorde, raakte de JO13-1 niet meer in paniek en speelde efficiënt en cool de wedstrijd uit. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met klinkende cijfers voor Noordwolde: 10-4. Daarmee werd JO13-1 overtuigend kampioen.
Jongens, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie!VVN JO13-1 kampioen 4

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten