webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 wervelt langs Bedum

VV Noordwolde JO11-1
Zaterdag 24 september 2016: Bedum JO11-2 - Noordwolde JO11-1

Na de mooie overwinning van vorige week op HS'88 moesten we vandaag in Bedum spelen. Zonder de afwezige Viggo wilden we een mooi vervolg op de eerste speelronde geven. Vanaf het beginsignaal waren we de bovenliggende partij. Alleen creŽerden we op een aantal schoten na niet veel kansen. Uiteindelijk kwamen we toch verdient op voorsprong door een goal van Victor.
We bleven doorgaan. Achterin waren Joah en Ralph heer en meester en stond Maran er als het moest. We kwamen door een mooie solo van Yorrick ook verdient op 0-2. In de laatste minuut van de eerste helft kwam Bedum door een van richting verandert schot terug in de wedstrijd. Met deze 1-2 gingen we rusten.
In de pauze hebben we met elkaar afgesproken om eerder druk naar voren te zetten en proberen zo snel mogelijk steeds de bal weer te veroveren en dan goed met elkaar te combineren.

Direct vanaf het begin van de tweede helft lukte dit heel goed.
Het werd dan ook snel 1-3 door een mooie vrije bal van Gijs. De 1-4 volgde snel door de zeer alerte Boaz. Een prachtige kopbal van Damian uit een corner zorgde voor de 1-5. De mooiste teamgoal was misschien wel de 1-6. Maran rolde uit op Gijs die Damian mooi de ruimte in stuurde. Damian had direct het overzicht door Victor vrij voor de keeper te zetten en Victor ronde koelbloedig af. We hadden nog niet genoeg en bleven goed doorgaan. Gijs zorgde met een schot van afstand voor de 1-7.
Door een prachtige kopbal, alleen in het verkeerde doel, van Ralph werd het 2-7. Boaz en Gijs zorgde uiteindelijk met beide nog een goal voor de 2-9.

Vooral in de tweede helft was het erg leuk om naar te kijken en werd er echt als een team gespeeld. Op naar volgende week.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2