webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 verliest nipt en onverdiend van koploper

VV Noordwolde JO11-1
Zaterdag 1 oktober 2016: Noordwolde JO11-1  -  SJO DVC JO11-2

Vandaag moesten we thuis aantreden tegen de koploper DVC. Zij hadden, net als wij, de beide wedstrijden gewonnen.
Zonder de afwezige Joah en Victor maar met Zwaantje als invaller begonnen we vol vertrouwen aan deze wedstrijd. Vanaf het eerste fluitsignaal zaten we er bovenop. Het spel golfde op en neer en al snel bleek dat er twee gelijkwaardige teams in het veld stonden. DVC opende de score, 0-1. Wij kwamen echter steeds beter in de wedstrijd en de 1-1 van Gijs was dan ook een logisch gevolg. We probeerden door te drukken en kregen ook wel wat kansen maar een goede keeper van DVC voorkwam dat we op voorsprong kwam. DVC wist wel het net te vinden en kwam weer op voorsprong, 1-2. Het was mooi te zien dat we als team door bleven gaan en hard bleven werken en bij vlagen goed voetbalde. De 2-2 van Viggo was dan ook zeker terecht.
Na de rust begonnen we zoals we de eerste helft waren geŽindigd. Fel in de duels, goed en scherp verdedigen en mooie combinaties.

We kwamen verdiend op een 3-2 voorsprong door Jorick. Na deze goal kregen we kansen om verder uit te lopen maar wederom een uitstekende keeper van DVC wist ons van de verdiende 4-2 af te houden. Halverwege de tweede helft verloren we even de scherpte en daar maakte DVC dankbaar gebruik van een liep binnen no time uit tot 3-5. Ondanks deze achterstand gaven we niet op en bleven we doorgaan. De scherpte was weer terug en Jorick zorgde met zijn tweede treffer twee minuten voor tijd voor de 4-5. We gingen in de absolute slotfase nog op jacht naar de 5-5. De keeper redde wederom knap op een vrije bal van Gijs en uit de aansluitende corner wisten we helaas net niet de meer dan verdiende gelijkmaker te maken. We hadden deze wedstrijd meer verdient. Maar JO11-1 mag trots zijn op de wedstrijd. Als we als team zo door blijven gaan dan gaan we zeker weer wedstrijden winnen.

Vol vertrouwen op naar volgende week.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2