webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Ruime overwinning JO11-1 op Lewenborg

VVNoordwolde-Smart-Logo.ORG
Zaterdag 8 oktober 2016:
FC Lewenborg JO11-2 - vv Noordwolde JO11-1

Na de nipte nederlaag van vorige week was vandaag Lewenborg de tegenstander. Met een compleet team wouden we voor de overwinning gaan.In het begin van de wedstrijd speelde we iets te afwachtend en voetbalde we nog niet zoals we kunnen. Lewenborg kwam dan ook op een 1-0 voorsprong. De voorsprong bleef niet lang staan want Viggo wist al snel knap de gelijkmaker te maken. Toch bleef er nog een beetje onrust in het team waardoor Lewenborg weer op voorsprong kwam. Dit was het teken voor ons om te gaan voetballen zoals we kunnen. Mooi combinaties en met elkaar druk naar voren zetten. De gelijkmaker van wederom Viggo was dan ook meer dan terecht. Na de gelijkmaker bleven we goed doorgaan. En kwamen we snel voor de eerste keer op voorsprong door een goal van Gijs. Een mooie combinatie tussen Victor en Jorick werd door Jorick afgerond maar een speler van Lewenborg sloeg de bal helaas uit het doel, gevolg was een penalty. Deze werd beheerst benut door Gijs. We bleven goed doorgaan. Joah en Ralph hadden het achterin goed voor elkaar. We bleven goed voetballen en de voorsprong werd verder uitgebreid. Gijs wist met zijn derde goal de ruststand op 2-5 te brengen.

Na de pauze werd het iets rommeliger. We probeerden wel goed druk te zetten. Het duurde even voordat we uit de vele kansen die we kregen scoorden maar het was Jorick die de 2-6 binnen schoot. Na deze goal bleef het wat onrustig, af en toe wel nog mooie combinaties. Lewenborg scoorde onnodig de 3-6. Maar Maran voorkwam dat ze nog dichterbij kwamen wat ook onverdiend zou zijn. Vlak voor tijd onderschepte Gijs een uittrap van de keeper en hij zag direct dat deze te ver voor zijn goal stond en schoot de bal prachtig over hem de keeper in de bovenhoek. Deze 3-7 was ook de eindstand.

Al met al een meer dan verdiende overwinning met bij vlagen mooie combinaties.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2