webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 kansloos tegen SJO NEC

VV Noordwolde JO11-2 SJO NEC
Zaterdag 15 oktober 2016L

vv Noordwolde JO11-1 - SJO NEC JO11-2

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen SJO NEC op het programma. Vooraf wisten we dat we tegen een goede ploeg moesten spelen en als team moesten gaan spelen om een resultaat te behalen.
We begonnen nog redelijk aan de wedstrijd. Wel bleek snel dat NEC een overwicht had en dat het ons niet lukte om de bal in de ploeg te houden en vast te houden.
Een prachtige goal van NEC zorgde voor de verdiende 0-1. Daarna kregen we een paar kleine mogelijkheden maar het lukte niet. De 0-2 was dan ook wel terecht. We kregen geen grip op de snelle combinaties van de tegenstander en ook was NEC feller en scherper. Na de 0-3 verloren we ook het geloof. We kregen nog wel een paar kleine kansen en corners maar waren niet doeltreffend. NEC liep nog voor de pauze uit naar 0-5. In de eerste helft hebben we als team niks laten zien van datgene wat we tot deze wedstrijd zo knap deden. Iedereen was veel te tam, er werd niet gepraat en we lieten af en toe de kopjes hangen. We hebben met elkaar afgesproken om de tweede helft de mouwen op te stropen en in ieder geval keihard er als team tegenaan te gaan.

Dit hebben we de tweede helft dan ook een stuk meer gezien dan in de eerste helft. In de afronding waren we helaas niet gelukkig want de kansen op meer goals hebben we zeker gehad. Alleen Viggo wist n keer het net te vinden. NEC wist bijna uit elke kans die ze de tweede helft kregen te scoren en zo was de eindstand 1-8.

Al met al een terechte nederlaag. Helaas haalden we met elkaar niet het niveau dat we tot nu hebben laten zien. Gelukkig werd er in de tweede helft wel als team gestreden dat is positief. Volgend weekend geen competitie. Over twee weken hebben we kans op herstel tegen Helpman.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2