webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Mooie en ruime overwinning JO11-1 op Helpman

VV Noordwolde JO11-1 Helpman
Zaterdag 29 oktober 2016:

vv Noordwolde JO11-1 - Helpman JO11-3

Na een weekje rust stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Helpman op het programma. Met elkaar waren we ervan overtuigd dat we iets goed te maken hadden na de laatste wedstrijd. Iedereen was er klaar voor om vanaf het eerste fluitsignaal scherp te beginnen. En dit gegeurde ook.
Vanaf de eerste minuut waren we de bovenliggende partij en wonnen we de meeste duels. De voorsprong was dan ook terecht. Viggo reageerde heel attent op een schot van Gijs die terug kwam van de paal en tikte de 1-1 binnen. We bleven goed doorgaan. Af en toe waren we iets te zelfzuchtig door zelf te willen scoren in plaats van de bal breed te leggen en dat een ander de bal kon binnen tikken. We kwamen toch verdiend op een 2-0 voorsprong door een doelpunt van Gijs. Ons team vond het nog niet genoeg en bleef keihard knokken en gaf de tegenstander geen kans. Als ze gevaarlijk er doorheen kwamen waren Ralph, Joah en Boaz er steeds weer om de aanval onschadelijk te maken. Hierdoor konden we zelf ook blijven aanvallen. De keeper van Helpman had nog een paar mooie reddingen maar moest uiteindelijk toch de bal uit het net vissen na een goal van Gijs. Helpman kreeg vlak voor rust nog een corner en wist hier de 3-1 uit te maken.

In de rust is aangegeven dat als we iets simpeler gaan voetballen en oog hebben voor de spelers die vaak bij de tweede paal vrij staan we veel meer goals kunnen scoren. Dit betekend ook dat je met elkaar in het veld moet blijven praten. De jongens pakte dit geweldig op. Zeker de eerste fase na rust was prachtig voetbal en mooie goals. Viggo was het die de score op 4-1 bracht. Daarna vond Jorrick het tijd om 2 goals te maken. Hij bracht de stand op 6-1. We bleven bij vlagen leuk voetballen en de 7-1 van Viggo was ook logisch gezien het beeld van de wedstrijd. Damian wou ook erg graag een goal meepikken maar hij stuitte helaas een paar keer op de keeper. Ralph wist wel het net te vinden en bracht de stand op 8-1. Ook de andere verdediger, Joah, wist te scoren en zo werd het 9-1. Nadat Viggo met zijn vierde goal het tiental compleet had gemaakt wist Helpman, ondanks een sterk keepende Maran, de 10-2 te maken.
Het slotakkoord was voor Jorrick die de laatste twee goals van deze heerlijke wedstrijd maakte.

Een knappe wedstrijd van JO11-1. De hele wedstrijd bleven we als team goed scherp en allert spelen. En als we dat doen komen we ook aan mooie combinaties en prachtige doelpunten toe. Op naar volgende week. Dan staat de uitwedstrijd tegen Lycurgus op het programma.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2