webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 goed en degelijk tegen Lycurgus

VV Noordwolde JO11-1 Lycurgus
Zaterdag 5 november 2016:
Lycurgus JO11-2 - Noordwolde JO11-1

Vandaag ging het om een plekje als koploper van de middenmoot.
Beide ploegen hadden negen punten uit vijf wedstrijden gehaald, dus het ging er echt om.
Voor Noordwolde was het des te meer spannend, omdat vaste keeper Maran ontbrak. Yorrick verving hem in de wedstrijd en deed dat zeer verdienstelijk. Later biechte hij op elke wedstrijd keepershandschoenen in de tas te hebben voor 't geval dat.

De opdracht was om geen risico te nemen achterin en om direct scherp te zijn. Dit lukte. Al heel snel kwam Noordwolde op 0-1 door een doelpunt van Damain. Er leek helemaal niks aan de hand, maar door een ongelukkig eigen doelpunt van Joah werd het, tegen de verhouding in, 1-1.
De keeper van Lycurgus hield vervolgens Noordwolde vele malen van scoren af, maar uiteindelijk werd het sterke spel van Noordwolde beloond met de 1-2 van Viggo.

Na rust werd het 1-3 door Viggo. Verdedigend gaf Noordwolde niks weg, maar door een kopbal uit een corner werd het 2-3 en dus weer spannend.
Toen bleek de keeper van de tegenpartij toch menselijke trekjes te hebben, want het werd 2-4 en 2-5 door een ontketende Damain. De 2-6 van Viggo was puur voor de statistieken, want de wedstrijd was gespeeld.

Het was een goede, degelijke wedstrijd met een sterk verdedigend blok Joah en Ralph, met middenvelder Boaz die de verdediging op de beslissende momenten ondersteunde, met de diepgaande middenvelders Victor, Gijs en Damain en met spits Viggo die de verdediging van Lycurgus de hele wedstrijd bezighield.

Volgende week gaat Noordwolde naar Winsum om daar wederom drie punten proberen te halen.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2