webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 heer en meester tgen GVAV Rapiditas

VV Noordwolde jo11-1 gvav
Zaterdag 26 november 2016:

Noordwolde JO11-1 - GVAV Rapiditas JO11-4

De laatste thuiswedstrijd van de eerste seizoenshelft stond vandaag op het programma. De tegenstander was GVAV. Een tegenstander waar we voor de zomer tegen geoefend hadden. Het werd toen tijdens een vermakelijk wedstrijd 6-6.
We wisten dus dat we tegen een technisch en goed voetballende tegenstander moesten en dat we er van het begin bovenop moesten zitten en hun niet aan voetballen moesten laten.
Het was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk wie deze wedstrijd de baas was. Het gehele team was scherp in duels en combineerde bij vlagen erg fraai. We kregen al gauw een paar kansen maar het lukte met de eerste paar kansen net niet om op voorsprong te komen. We bleven gewoon doorgaan en het was dan ook logisch dat we op voorsprong kwamen. Het was Joah die, na een afgeslagen corner, met een bekeken schuiver de verdiende 1-0 maakte. Na de 1-0 gingen we met elkaar opzoek naar de 2-0. De meeste duels wonnen wij en voetballend bleven we het goed doen. Victor wist na het onderscheppen van de bal en een paar mooie passeerbewegingen de 2-0 te scoren.
Niet lang na de 2-0 nam Viggo de bal op zijn pantoffel en scoorde van afstand fraai de 3-0. Deze voorsprong was dik verdient.

GVAV wist daarna even onder onze druk uit te voetballen en werd ook meteen gevaarlijk en wist dan ook de 3-1 te maken. Bij hen kwam het geloof weer terug, maar dat werd direct weer de kop ingedrukt. Gijs wist namelijk met een afstandsschot de 4-1 te scoren. Dit was ook de ruststand na een zeer leuke en goede eerste helft.
Na rust begonnen we weer sterk in de duels. Het werd vooral in bal bezit wel iets onrustiger.
GVAV was de eerste die na rust wist te scoren en zij kwamen terug tot 4-2. We deden er met elkaar alles aan om het heft direct weer in handen te krijgen. Ondanks dat het iets moeizamer liep maakten we wel de wellicht mooiste goal van de wedstrijd. Een schitterende combinatie tussen Ralph en Victor werd door Victor prachtig afgewerkt.
Hiermee was de wedstrijd gespeeld. Beide teams bleven met elkaar stevige maar faire duels uitvechten. Voor de toeschouwers was het echt leuk om naar deze twee teams te kijken. Damian wist ook nog uit een corner situatie zijn goal mee te pikken door de 6-2 te maken. Het laatste doelpunt van deze mooie ochtend werd gemaakt door Gijs. Met een afstandsschot bepaalde hij de eindstand op 7-2.

Deze wedstrijd was erg leuk om naar te kijken. Het is erg mooi te zien hoe dit JO11-1 zich ontwikkeld. Met vele mooie voetbal momenten, hard werken en prachtige goals waar de n nog mooier was dan de ander hebben we vandaag verdient gewonnen.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2