webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 wint alle wedstrijden tijdens 1e ronde Wintercup

WintercupZaterdag 17 december 2016
Noordwolde JO11-1 wint alle wedstrijden tijdens 1e ronde Wintercup

In Warfum stond vandaag de eerste speelronde van de Wintercup op het programma. De eerste tegenstander was Winsum JO11-1. Op 'papier' de zwaarste tegenstander want zij spelen op het veld in de eerste klasse. Vanaf het begin van de twaalf minuten durende wedstrijd was Noordwolde de baas op het veld. Door een vrije trap van Gijs kwamen we dan ook verdient op een 1-0 voorsprong. We bleven goed doorgaan, toch was het Winsum dat op 1-1 kwam. Na deze tegengoal gingen we opzoek naar de nieuwe voorsprong en dit lukte door een goal van Viggo. Damian en Viggo wisten daarna nog een keer te scoren waardoor we de wedstrijd met een mooie 4-1 overwinning eindigden. De tweede wedstrijd was tegen Omlandia JO11-2. Deze wedstrijd waren we ook de bovenliggende partij. We hadden wat pech in de afronding waaronder een mooie vrije bal van Victor die op de kruising kwam. Achterin kwamen we, net als de andere wedstrijden niet in de problemen doordat Joah, Ralph en Boaz alle wedstrijden steeds goed aan het verdedigen waren en Maran als het nodig was goede reddingen had. Deze tweede wedstrijd wisten we door goals van Damian en Viggo verdient met 2-0 te winnen. De derde wedstrijd tegen Ezinge JO11-1 was uiteindelijk de lastigste wedstrijd van de dag. Ondanks prachtige combinaties lukte het steeds net niet om de trekker over te halen en te scoren. Het team bleef er echter vol voor gaan om de winst te pakken. Dit lukte uiteindelijk. Jorrick scoorde de bevrijdende 1-0. Wederom gaven we achterin nauwelijks wat weg en was de derde overwinning van de dag een feit.
Onze jongens waren gebrand om ook de vierde en laatste wedstrijd van de dag in winst om te zetten. Tegen Kloosterburen JO11-1 , dat ons op diverse manieren uit het spel probeerde te halen, maakte wij voetballend duidelijk het verschil. Mooie combinaties en mooie doelpunten van achtereenvolgens Jorick, Damian, Viggo en Gijs zorgden voor een mooie 4-0 overwinning. En hiermee een mooie afsluiting van de eerste speelronde in de Wintercup waarin we dus vier mooie overwinningen hebben behaalt. Een knappe prestatie van alle spelers van JO11-1.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen | wintercup

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2