webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 wint het MILK Boarding toernooi

MILK toernooiDe dag voor Kerst was de laatste voetbalactiviteit voor JO11-1 in 2016.
We hadden ons ingeschreven voor het MILK Boarding toernooi. Een toernooi in het indoor soccer met 12 teams die op het veld net als JO11-1 in de 2e klasse uitkomen. De eerste van de vijf poule wedstrijden moesten we tegen Broekster Walden JO11-1.

VVN JO11-1 wint MILK toernooiDoordat keeper Maran helaas door griep afwezig was stond Jorrick deze wedstrijd op doel en deed dat uitstekend.
Het was soms even wennen op het nieuwe veld in het indoor soccer centre maar we waren wel gelijk beter en wisten mooie combinaties te maken. Af en toe maakten we goed gebruik van boarding. Wat ging mede doordat de bal niet uit het veld kon het spel snel. De eerste wedstrijd wonnen we dik verdient met 4-2. De goals werden gemaakt door Gijs (2) en Viggo (2),
De tweede wedstrijd was tegen de latere andere halve finalist uit onze poule DZOH JO11-2. Een gelijkwaardige wedstrijd waarin we ook twee keer op achterstand kwamen maar uiteindelijk als team de wedstrijd uit het vuur hebben gesleept. Er wordt voor elk duel gestreden en elke duel wilden we winnen. We schakelde goed en snel om en wisten mooie goals te scoren.Deze wedstrijd zorgde Viggo (3), Gijs (2) en Joah voor de goals in de met 6-4 gewonnen wedstrijd.

De derde wedstrijd was HFC JO11-2 de tegenstander. Vanaf deze wedstrijd was Damian de keeper en ging Jorrick voetballen. Deze wedstrijd was vanaf het begin een Noordwolde show. Viggo zorgde binnen 5 minuten voor een 4-0 voorsprong. Dit vonden we niet genoeg en bleven het hele kwartier prachtig voetbal spelen en waren deze wedstrijd veel beter dan de tegenstander. Uiteindelijk zorgden Jorrick (3), Gijs (2), Joah en Victor dat we de voorsprong uitbreidde naar 11-1. Daarna moesten we tegen het tweede youth team van SJO NEC.
Ook deze wedstrijd waren we vanaf het begin de bovenliggende partij. Ook de nog niet eerder genoemde Boaz en Ralph speelden uitstekend, waren scherp en zorgde zeker defensief samen met Joah dat het hele toernooi achterin stond als een huis. Tegen SJO NEC wisten we wederom het net makkelijk te vinden en wonnen door goals van Viggo (3), Victor (3), Gijs en Joah met 8-3.
De laatste poule wedstrijd was tegen FC Assen. Een wedstrijd waarin voor het eerst dit toernooi het allemaal net niet lukte. Wat pech in de afronding, wat knullige tegen goals zorgden dat we met 4-1 (goal Viggo) achter kwamen. We knokte ons toch terug in de wedstrijd en wisten door goals van Viggo en Gijs de aansluiting nog te vinden maar helaas hadden we net te kort tijd om de gelijkmaker nog te maken. Ondanks dat we deze wedstrijd met 4-3 verloren werden we eerste in de poule en waren we heel knap geplaatst voor de halve finale.
Hierin was SVV'04 JO11-1 de tegenstander. Een ploeg met goede voetballers. Maar tsjonge tsjonge wat was Noordwolde goed. We voetbalden goed, knokte keihard, schakelde snel en goed om en waren dan ook deze wedstrijd de betere ploeg. We wisten erg knap met 9-4 te winnen. De doelpuntenmakers waren Viggo (4), Victor (3) en Gijs (2). Hiermee hadden ons geplaatst voor de FINALE!!! Wat een geweldige prestatie. De tegenstander in de finale was het eerste youth team van SJO NEC. Dit team had in hun poule alle wedstrijden gewonnen en ook de halve finale gewonnen van DZOH. In de competitie op het veld waren we dit team ook al tegen gekomen en toen ruim verloren. Waar wij knap derde in de competitie waren geëindigd stond SJO NEC bovenaan in de ranglijst.
Onder de heuse Champions League tune kwamen beide teams het veld op wat omringd was door veel publiek. Voor elke meter en elke bal werd gestreden door beide teams. Noordwolde had toch licht de overhand en kwam dan ook verdient op voorsprong door een goal van Joah. We bleven beter en goed doorgaan. De kansen die SJO NEC kreeg wist Damian met uitstekend keeperswerk tegen.te houden. Aan de andere kant wist Viggo met twee goals de score uit te breiden naar 3-0. SJO NEC wist toch een keer te scoren en bracht de spanning terug. Maar als team wisten we van de eerste tot de laatste minuut de terechte overwinning over de streep te trekken. Na het laatste fluitsignaal ontstond er een prachtige ontlading en groot feest. Vele ouders waren aanwezig om vol met trots deze ontlading te aanschouwen.
VVN JO11-1 wint MILK toernooiNoordwolde JO11-1 werd zodoende als laatste en dus als WINNAAR het podium opgeroepen. Na de team prijsuitreiking werden Damian als keeper en Viggo als spits door de jury in het dream team van het toernooi verkozen. Dik verdiende prijzen die dankzij een prima individuele prestatie maar vooral door de TOP teamprestatie is gewonnen.

VVN JO11-1 winnaars MILK toernooiAl met al een zeer knappe prestatie van onze jongens op een erg leuk en prima georganiseerd toernooi.
Met deze toernooi overwinning werd een erg leuke eerste seizoenshelft afgesloten. In deze eerste seizoenshelft zijn alle spelers individueel erg gegroeid maar zijn we vooral als team steeds sterker geworden. We kijken dan ook met veel enthousiasme en vertrouwen uit naar de tweede seizoenshelft.

Spelers, trainers en leiders van Noordwolde JO11-1 wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017.


 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2