webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 weer zonder verlies in de Wintercup

Wintercup 2017
Zaterdag 14 januari

Noordwolde JO11-1 ook deze ronde Wintercup zonder verlies

Nadat we de vorige ronde alle wedstrijden hadden gewonnen moesten we nu samen in een poule met de nummer twee uit onze vorige poule en de nummers 1 en 2 uit een andere poule. En de beste nummer drie was ook een van de tegenstanders.
De eerste wedstrijd moesten we in Warfum tegen Winsum JO11-1. Deze 11 minuut durende wedstrijd was echt een Noordwolde show. Vanaf het eerste fluitsignaal zaten we er bovenop en combineerde we prachtig. Het was echt een genot om naar ons hele team te kijken. We wonnen,door prachtige goals van Viggo (2), Victor, Gijs en Joah, dik verdient en heel knap met 5-0.

De tweede wedstrijd speelde we tegen Ezinge. Waar de eerste wedstrijd alles lukte, lukte deze wedstrijd alles net niet. We waren de bovenliggende partij maar wisten steeds net niet tot scoren te komen. Achterin gaven we niks weg dus eindigde de wedstrijd in 0-0.
De derde wedstrijd was Omlandia JO11-1 de tegenstander. Een tegenstander die net als Winsum JO11-1 op het veld in de eerste klasse uitkomt. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd. Omlandia kwam op een 1-0 voorsprong. Noordwolde gaf echter niet op en wist via een goal van Damian de verdiende gelijkmaker te maken. In de slotfase kregen we nog een paar mooie kansen maar wisten net als Omlandia niet meer tot scoren te komen. Zodoende eindigde deze spannende wedstrijd in 1-1.

De laatste wedstrijd was Winsum JO11-2 de tegenstander. Deze wedstrijd waren we ook de betere ploeg maar wisten we de kansen niet te benutten. Tot Joah uit een corner knap wist te scoren. In het vervolg van de wedstrijd bleven we kansen krijgen en missen. Achterin gaven we echter helemaal niks weg en wonnen we dik verdient met 1-0.

Zo werden we vandaag tweede in de poule en wordt op 4 februari de Wintercup vervolgd,


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen | wintercup

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2