webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 speelt knappe finaleronde Wintercup

WintercupJO11-1 speelt knappe finaleronde Wintercup tegen teams uit 1e klasse.

Nadat we de eerste twee rondes ongeslagen bleven, stonden we vandaag terecht in de finaleronde van de Wintercup.
Een mooie krachtmeting want alle tegenstanders spelen op het veld een klasse hoger. De eerste wedstrijd tegen Omlandia JO11-1 was een gelijkopgaande wedstrijd zonder veel kansen. Omlandia wist met een prachtig afstandsschot toch de enige goal te scoren en zodoende met 1-0 van ons te winnen. De tweede wedstrijd moesten we tegen Bedum JO11-1. Ook deze wedstrijd was redelijk in evenwicht zonder grote kansen. De eerste kansjes waren wel voor Bedum maar ook wij waren zeker af en toe gevaarlijk. Door een ongelukkige tegengoal eindigde ook deze wedstrijd in 1-0 verlies.
De derde wedstrijd tegen Heracliden was een soortgelijke wedstrijd als de vorige twee.

Teams die goed aan elkaar gewaagd waren. Dit leverde de hele ochtend voor de toeschouwers een prachtig schouwspel op. Tegen Heracliden kregen wij wel de grootste kansen en wisten, door mooie goals van Viggo en Victor, deze twee keer te benutten en zodoende de wedstrijd met 2-0 te winnen. Voor de laatste wedstrijd tegen Winsum JO11-1 wisten we dat de winnaar van deze wedstrijd alleen tweede werd achter Bedum dat alle wedstrijden had gewonnen. Het werd een spannende wedstrijd, waarin beide teams er vol voor gingen. Wij kregen een paar kleine mogelijkheden terwijl Winsum misschien wel de twee beste kansen kreeg. Er werd niet gescoord en zo eindigde deze wedstrijd in 0-0. Hierdoor eindigde er vier ploegen, waaronder Noordwolde JO11-1, met vier punten op de tweede plaats.

Een knappe prestatie van onze jongens in deze editie van de Wintercup. Over drie weken begint de competitie op het veld weer en daar kijken we erg naar uit.


Tags: wintercup

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2