webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

JO11-1 onherkenbaar tegen goede tegenstander

VV Noordwolde- JO11-1 Helpman
Zaterdag 4 maart 2017: Helpman JO11-2 - Noordwolde JO11-1

Vandaag speelde we de uitwedstrijd tegen Helpman. Vooraf wisten we dat we een sterke tegenstander troffen aangezien zij in de najaar competitie kampioen waren geworden.
Vooraf was de bedoeling om met dezelfde strijdt en beleving deze wedstrijd te spelen en vanuit een compacte organisatie aan het voetballen te komen.
We begonnen nog redelijk. We kwamen er een paar keer gevaarlijk uit. We kwamen toch terecht op 1-0 achterstand. In veel duels was Helpman net scherper. Als we balbezit hadden waren we in de aannames en passing onzorgvuldig. Daar maakte de tegenstander goed gebruik van. Bij rust was het 3-0. Dat we achter stonden was terecht. Drie goals verschil op dat moment was wat geflatteerd maar hadden we deels aan ons zelf te danken.

Ondanks de wil om er de tweede helft nog wat van te maken lukte dit niet. We kwamen niet in de wedstrijd. Helpman bleef de meeste duels winnen en voetbalde bij vlagen mooi door onze linies heen. Ze wisten een aantal malen mooi tot scoren te komen.
Na de 8-0 wist Viggo nog de eer te redden door fraai te scoren.

We hebben vandaag verloren van een goede tegenstander. Helaas wisten we de strijdt die vorige week zo goed was deze wedstrijd niet te leveren. Volgende week spelen we de thuiswedstrijd tegen GVAV en gaan we de mouwen weer opstropen om de 3 punten in Noordwolde te houden.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2