webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Onverdiende nederlaag JO11-1 na kansen festival

VV Noordwolde JO11-1 GVAV
Zaterdag 11 maart 2017: Noordwolde JO11-1- GVAV JO11-3

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen GVAV op het programma. We hadden nog wat goed te maken na de onverdiende nederlaag van twee weken geleden tegen dezelfde tegenstander. Damian verving de afwezige Maran op goal. Ralph had zijn teen geblesseerd dus kon maar kort meedoen.
We begonnen prima voetballend aan de wedstrijd. Kregen goede kansen maar helaas gingen deze er niet in. Ook uit de vele corners wisten we steeds net niet te scoren.
Dit lukte GVAV volledig tegen de verhouding in wel. De wedstrijd bleef tot rust hetzelfde beeld geven. Er werd door één ploeg gevoetbald en aangevallen maar helaas wisten we niet tot scoren te komen.

Na rust was het wedstrijdbeeld hetzelfde. Nadat de bal er maar niet in ging was het toch Viggo die de meer dan verdiende gelijkmaker maakte. We gingen na deze goal direct door opzoek naar de voorsprong. Deze kwam ook snel. We kwamen door twee goals van Viggo zelfs op 3-1. Dit was gezien het verloop van de wedstrijd ook een logische tussenstand. Het was toch GVAV wat binnen no time de 2-3 en 3-3 maakte. En daarna zelfs nog twee keer scoorde en geheel tegen de verhouding in op 3-5 kwam.
Ook daarna lukte het ons niet om meer kansen te benutten en terug te komen.
En zo eindigde de wedstrijd in 3-5.

Een onterechte nederlaag voor JO11 dat hard geknokt heeft en bij vlagen goed gevoetbald heeft. Als we volgende week de kansen ook nog beter gaan benutten pakken we drie punten.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2