webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

JO11-1 boekt mooie en verdiende zege op Poolster

Noordwolde JO11-1 Poolster
Zaterdag 18 april 2017: Poolster JO11-1 - Noordwolde JO11-1

Na de ongelukkige nederlaag van vorige week waren alle spelers er op gebrand om vandaag de 3 punten uur Spijk mee naar Noordwolde te nemen.
Op een gloednieuw kunstgras veld trapten we met een compleet team om 10.30 uur af.
Nadat wij de eerste aanval hadden gehad bleek dat we toch nog niet helemaal wakker waren want bij de eerste de beste aanval wist Poolster op voorsprong te komen.
Het was voor onze jongens het startsein om te gaan voetballen en de mouwen op te stropen. Het duurde dan ook niet lang voordat de gelijkmaker kwam. Joah onderschepte goed de bal en speelde Gijs op het middenveld in die op zijn beurt Damian in de diepte wist te vinden. Damian wist met een mooie actie de 1-1 te maken.
Daarna bleven we goed doorgaan. We waren scherp in de duels en hadden bij balverlies de organisatie inmiddels goed staan. Voetballend hadden we meerdere mooie combinaties. Het was wachten op de voorsprong. Deze kwam dan ook. Joah begon vanaf eigen helft aan een prachtige solo en ronde deze zeer koel zelf af.

Ook na de 1-2 bleven we doorgaan. Victor beloonde een goede eerste helft met een mooie goal en dus de 1-3. Met deze stand gingen we rusten.
De tweede helft begonnen we wat onrustig. Wel bleven we de bovenliggende partij. Als Poolster er uit kwam stonden Ralph en Boaz er uitstekend om verdere dreiging te voorkomen en had Maran een paar uitstekende reddingen. Voorin wist Jorick met heel hard en slim werken de verdediging het opbouwen onmogelijk te maken. Halverwege de tweede helft kregen we weer meer rust in ons spel.
Met nog 10 minuten te spelen was het Viggo die de wedstrijd definitief wist te beslissen door de 1-4 en vlak daarna de 1-5 te maken.
Poolster scoorde een paar minuten voor tijd nog een mooie goal maar de wedstrijd was gespeeld en we zijn niet meer in de problemen geweest.

Een dik verdiende overwinning was een mooie beloning voor het bij vlagen goede spel en het harde werken. Volgende week een weekje vrij en daarna de thuiswedstrijd tegen HFC.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2