webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 speelt degelijke pot tegen HFC

VV Noordwolde JO11-1 HFC
Zaterdag 1 april 2017: Noordwolde JO11-1 - HFC'15 JO11-2

Vandaag moest de E1 het opnemen tegen het tweede E-team van HFC. Op papier zou het een gelijkwaardige tegenstander zijn, dus de opdracht was om het in elk geval op inzet niet te verliezen.

Deze wedstrijd moesten we het doen zonder Gijs (hij wenste ons nog succes vanuit een heerlijk verwarmd zwembad) en dus een extra uitdaging om er wat van te maken.

Noordwolde startte vol passie en na een gelijk opgaande beginfase scoorde Viggo de 1-0 na een assist van Damain. Noordwolde bleef aandringen en Damain maakte, na een stevig duel, een schitterend doelpunt vanaf de rechterkant (of was het toch bedoeld als voorzet?). Noordwolde leek al snel in een zetel te zitten, maar HFC gaf ook niet op en kwam er, m.n. via de zijkanten, goed uit.
Het werd 2-1, 2-2 en zelfs 2-3. De jongens van Noordwolde bleven positief en geloofden in hun eigen spel. Viggo maakte de 3-3, Victor de 4-3 (na een prachtige combinatie) en voor rust was het al 5-3 door wederom Viggo.

In de rust kreeg de verdediging de opdracht om niet te veel risico te nemen, om soms even slim wat te tijd te pakken en die taak was Joah en Ralph (maar ook keeper Maran!) wel toevertrouwd. Viggo kreeg even rust en Damain nam de spitspositie over.
Het bleef lang 5-3, m.n. door degelijk spel en ondersteuning van Boaz bij de verdediging. Het was spannend tot Noordwolde een vrije trap kreeg. Normaal was dit een klusje voor Gijs, maar nu mocht Victor het proberen. En met succes! Bijna zonder aanloop trapte de sterk spelende Victor de bal achter de verbouwereerde keeper van HFC. De wedstrijd leek gespeeld. HFC maakte nog de 6-4, maar daarna speelde Noordwolde de wedstrijd gedegen uit, redde Maran ons nog een keer en was de tweede overwinning op rij een feit!

Alle jongens hadden zich deze wedstrijd helemaal leeg gespeeld. Alle jongens stonden een keer wissel, want er waren nogal wat kleine blessures. Met name Jorick kreeg een vervelende trap, maar wilde er toch weer in. Niemand gaf op en daarom was deze overwinning dik verdiend! Op naar Velocitas!


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2