webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 verliest ruim na gelijkopgaande wedstrijd

VV Noordwolde JO11-1 Velocitas
Zaterdag 8 april 2017: Velocitas JO11-2 - Noordwolde JO11-1

Vandaag was Velocitas de tegenstander. Eerder dit seizoen hadden we In de beker ruim en terecht verloren van deze goede ploeg. Het was dus een mooie uitdaging om te laten zien dat we allemaal gegroeid waren en meer tegenstand konden bieden.
We begonnen sterk aan de wedstrijd. Wonnen veel duels en kregen ook de eerste twee grote kansen waarbij helaas de sterke keeper van Velo een sta in de weg was.
Achterin gaven we in het begin niks weg. Iedereen werkte hard, stonden prima in de organisatie en af en toe kwamen we aan combineren toe. Halverwege de eerste helft kreeg Velo meer druk op ons. Het lukte helaas één keer niet om de bal weg te krijgen voor ons eigen doel waardoor Velocitas de 1-0 kon maken. Na deze tegenslag bleven we doorgaan en hadden ook het gevoel dat we goed in de wedstrijd zaten. De 1-1 van Viggo was dan ook terecht. Viggo scoorde na keihard werken en door niet op te geven knap de gelijkmaker.
Na deze gelijkmaker golfde het spel op en neer. Vlak voor rust waren we niet attent bij een kort genomen corner van Velocitas en werd het 2-1.

In de rust hadden we zeker het gevoel dat er iets te halen was. Direct na rust probeerde we het ook. Alleen maakten we het veld te groot en was er voorop te weinig aansluiting om echt gevaarlijk te worden. We kregen nog wel een paar kansen maar helaas lukte het net niet om de gelijkmaker te maken. Velocitas wist wel te scoren en de 3-1 te maken. Van opgeven bij ons was geen sprake. We kwamen dicht bij de aansluitingstreffer. Bij een corner voor ons namen we alle risico om de aansluiting te krijgen. Velocitas gokte erop dat zij het duel wonnen en hielden twee spelers voorop. Ze wonnen het duel na de corner ook en kwamen er in overtal uit en besliste de wedstrijd door dit beheerst uit te spelen.
De 5-1 was enkel nog voor de statistieken.

Kortom een wat geflatteerde uitslag. We hebben wel laten zien dat we ook tegen deze tegenstander prima mee kunnen.
Volgende week komt koploper Helpman naar Noordwolde. Een mooie kans om te stunten.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2