webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde E1 krijgt lesje in effectiviteit

VV Noordwolde JO11-1 HFC
Zaterdag 13 mei 201: HFC JO11-2 - Noordwolde JO11-1

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen HFC op het programma. Een tegenstander waar we thuis van hadden gewonnen maar waarvan we wisten dat dat niet direct een garantie was op een overwinning.
We begonnen de wedstrijd goed. Domineerde en werden direct gevaarlijk. Het duurde dan ook niet lang dat we op voorsprong kwamen. Victor stuurde met een mooie pass Viggo weg. Viggo hield mooi het overzicht en speelde Gijs in. Gijs bleef rustig alleen voor de keeper en maakte de 0-1. Daarna golfde het spel op en neer zonder echte grote kansen. Het was leuk om naar te kijken. HFC wist op gelijke hoogte te komen. Na deze toch onverwachte tegengoal waren wij even de kluts en organisatie kwijt. Hier wist HFC knap gebruik van te maken en liep in no time uit naar 4-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust begonnen we goed en kregen we direct een paar grote kansen om terug te komen in de wedstrijd. Helaas lukte het niet om deze te verzilveren. De eerste uitbraak van HFC was wel raak. Na deze goal gebeurde het zelfde als na de 1-1. HFC maakte wederom uitstekend gebruik van de ruimtes die weggeven werden doordat de organisatie bij ons weg was en liep uit naar 8-1. Daarna was de controle weer enigsinds terug, kregen beide ploegen nog een paar kansen. Maar zowel Maran als de keeper van HFC stond uitstekend te keepen. De 9-1 van HFC was de laatste goal.

HFC heeft deze wedstrijd uitstekend gebruik gemaakt van twee fases dat bij ons de organisatie weg was. Dit resulteerde in een te ruime nederlaag.
Volgende week de laatste wedstrijd, thuis tegen Velocitas.


Tags: VVNJO11-1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2