webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-1 sluit mooi seizoen af met een prachtige trip naar 3-daags toernooi in Duitsland

JO11-1 Duitsland 1Na een erg leuk seizoen met JO11-1 stond het afgelopen weekend een 3-daags toernooi in Duitsland voor de jongens op het programma. De jongens hadden vooraf zelf erg hun best gedaan om deze trip mogelijk te maken door bij de laatste thuiswedstrijd van het 1e elftal loten te verkopen, hamburgers te bakken en auto's te wassen.
Vrijdag 23 juni was het eindelijk zover. De trip kon beginnen. Om 15.45 uur verzamelden we bij Moeke Vaatstra. Hier werden de jongens en begeleiders verrast met speciale 'Vechte Cup' shirts.
Na afscheid genomen te hebben van de ouders vertrokken we richting Schüttorf.
Om circa 17.30 uur kwamen we aan bij onze school dat voor dit weekend een hotel was. In lokaal tien konden wij onze intrek nemen. Na uitgepakt te hebben, konden we aanschuiven voor een prima verzorgde maaltijd. Om 19.45 uur stond de officiële opening op het programma met de presentaties van de circa 50 deelnemende teams in diverse leeftijdscategorieën. Bij de JO11 waren er 21 deelnemende teams.
JO11-1 Duitsland 2
Na de presentatie konden we de eerste wedstrijden bekijken en de jongens op een beach veld met elkaar voetballen.
Na een prima nacht en een uitstekend ontbijt stond op zaterdag om 11.30 uur onze eerste wedstrijd op het programma. Op een scheef belijnt veld traden we aan tegen SF Linden. Onze jongens waren nog erg onder de indruk van de omstandigheden, het veld en de tegenstander. We kwamen deze wedstrijd ook nauwelijks in ons spel en verloren, wellicht wat te ruim maar wel verdient, met 0-8.

JO11-1 Duitsland 3De tweede wedstrijd speelde we tegen Marienfeld. Deze wedstrijd op een uitstekend en recht belijnt veld werd een prachtige wedstrijd. Na een 3-1 voorsprong kwam Marienfeld nog terug tot 3-3. Maar verder liet het verdedigende blok met een prima keepende Maran en Ralph, Joah en Boaz het niet komen en hielden het achterin dicht waardoor Victor nog prachtig de winnende goal kon maken. Wat was de ontlading groot en mooi na deze overwinning. Goals werden deze wedstrijd gemaakt door Viggo (2), Jorick en Victor.
De derde wedstrijd van de dag moesten we tegen de thuisspelende vereniging Schuttorf. We begonnen uitstekend aan deze wedstrijd en kwamen door een goal van Viggo op voorsprong. Daarna bleven we sterker en was eigenlijk het wachten op de 2-0. Door twee ongelukkige momenten kantelde de wedstrijd volledig en stonden we met 3-1 achter. Joah had vervolgens pech doordat zijn inzet op de kruising kwam. Dit was jammer want anders waren we volledig terug geweest in de wedstrijd. Helaas wist Schuttorf aan de andere kant het net wel te vinden waardoor het 4-1 werd en de wedstrijd beslist was. Onze jongens gaven echter niet op en bleven doorgaan. Dit werd beloond met een goal van Gijs.
In de laatste minuut kregen we nog een penalty tegen wat de eindstand op 2-5 bracht. Dit was ook de laatste wedstrijd van de dag. Na van de braadworst en de pommes te hebben genoten zijn we terug gegaan naar onze 'school'.JO11-1 Duitsland 4

's avonds zijn we met elkaar gaan bowlen. Met veel spares en strikes maar vooral heel veel bijzondere gooi technieken werd dit een erg leuke avond.
Zondagochtend moesten we voor vertrek naar het voetbalveld onze spullen pakken. Dit ging zeer voortvarend waardoor we nog rustig konden ontbijten. Om 9.30 stonden wij klaar voor de aftrap tegen Sterkrade Nord. Echter waren alleen wij en de scheidsrechter klaar voor de aftrap. De tegenstander was nergens te bekennen. Om 9.45 uur kwamen zij er toch nog aan en konden we beginnen.
Deze tegenstander bleek deze wedstrijd, ondanks dat de paal ons in de weg stond voor een vroege voorsprong, net iets scherper en effectiever. We verloren dan ook terecht met 4-1. De goal werd gemaakt door Damian.
Na de poule fase gespoeld te hebben moesten we aantreden tegen een Nederlandse tegenstander namelijk Woudrichem. Deze wedstrijd waren wij heer en meester. Maran had na zijn vele mooie reddingen tijdens het toernooi het deze wedstrijd een stuk rustiger. Dit kwam ook door het uitstekende verdedigende werk van Ralph, Joah en Boaz. En wij scoorde veel goals. De ene nog mooier dan de andere. We wonnen deze wedstrijd met 9-0 door goals van Gijs (2), Viggo (2), Victor (2), Jorick en Damian.
JO11-1 Duitsland 5
Er stond nog één wedstrijd op het programma tegen sc Myhi. Ook deze wedstrijd stonden wij te samen met de scheidsrechter klaar voor de aftrap echter wederom geen tegenstander. Deze bleek al naar huis te zijn gegaan. De begeleiding en ouders roken hun kans dus gingen zij het opnemen tegen de jongens. Het werd spannend en vooral leuk. We kregen veel bekijks van andere toeschouwers. De jongens wisten uiteindelijk met 5-4 te winnen. Om toch nog een 'normale' wedstrijd te kunnen spelen hebben we het team van Waterwijk uit Almere bereidt gevonden om nog een wedstrijd tegen ons te spelen. Het werd een erg leuke en gelijk opgaande wedstrijd die uiteindelijk eindigde in 2-2. Onze goals werden gemaakt door Jorick en Viggo.
Hiermee was de laatste wedstrijd gespeeld en hebben onze jongens hun laatste wedstrijd als E'er gespeeld. Na het douchen was het tijd om de auto's in te stappen en opzoek te gaan naar een grote rode M om daar onder het genot van een menu het weekend af te sluiten. Alle spelers kregen hier als souvenir van het toernooi een kleine beker. De begeleiding, Jasper de Vries - Erik Rasker - Marco Schuiling en Jepko van Roon, hebben hier de spelers van JO11-1 bedankt voor een fantastisch weekend. Het was een feest om met dit team een weekend op pad te zijn. Het was ook erg leuk dat veel ouders en trainer Martin naar Duitsland waren gekomen om de jongens aan te moedigen.
Hiermee is een prachtig seizoen van JO11-1 ten einde. Dank aan Martin Oltmans en Erik Rasker voor de training dit seizoen. Alle jongens bedankt voor een erg leuk seizoen. Johannes en Jepko vonden het erg leuk om jullie leider te zijn.
Tot volgend seizoen bij vv Noordwolde JO13-1.


Tags: toernooien | VVNJO11-1

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Sponsor VV Noordwolde JO11-1

BDS - shirtsponsor vv noordwolde E1


Bleyenberg Deurservice is in Groningen, Friesland en Drenthe met ruim 38 jaar ervaring, merkonafhankelijk deurspecialist, onder andere voor uw bedrijfsdeur en garagedeur. Naast levering en montage biedt Bleyenberg u ook een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.
Kijk voor meer informatie op de BDS website.

Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2