webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Tweede helft erg spannend bij Noordwolde JO11-2

VV Noordwolde JO11-2
Zaterdag 24 september 2016: Dio Groningen JO11-1 Noordwolde JO11-2

Na drie bekerwedstrijden stond zaterdag de eerste competitiewedstrijd, uit tegen DIO Groningen JO11-1 op het programma.

DIO begon de wedstrijd met een licht overwicht. Door veel individuele acties creerde zij veel kansen. Maar door goed verdedigend werk en een aantal fraaie reddingen van Levi wisten we de score op 0 te houden. In de 8ste minuut was het dan toch raak voor DIO, 1-0 achter. Een paar minuten later kwamen we weer op gelijke hoogte (1-1) door een mooie treffer van Dennis. Dat gaf ons de juiste moed en instelling om door te gaan. We speelden meer als team en wisten steeds meer kansen te creren. Dit resulteerde in nog twee goals van Dennis en gingen we met een voorsprong van 1-3 de rust in.

Na de rust gingen we goed verder.
Het werd zelfs een erg spannende tweede helft omdat DIO terug kwam tot 3-3. Doordat DIO voor de overwinning ging vielen er steeds meer gaten in hun verdediging en ontstond er meer ruimte voor ons.
Met nog twee minuten te spelen werd Ilse fraai aangespeeld in de vrije ruimte. Met een mooie dribbel richting de goal schoot ze de bal keurig binnen en bracht de stand op 3-4.
Na twee zenuwslopende minuten blies de scheidsrechter de wedstrijd af en waren de eerste drie punten binnen voor Noordwolde.
Uitblinker deze wedstrijd is Dennis. Met drie fraaie treffers op rij kan hij zijn eerste hattrick noteren voor dit seizoen. Complimenten voor het hele team; door goed samenspel en deze overwinning op zak gaan we volgende week vol goede moet de wedstrijd tegen GVAV aan.


Tags: VVN JO11-2 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2