VVN JO11 2 2017 2018 Najaar

Van links naar rechts (staand): Toon Jonk, Job Velten, Dani√ęl Velten, Evan Weening, Nathan Kremer.
(Hurkend) Nick van Steinfoorn, Mikai ten Have, Jimmy van Steinfoorn en Joren van der Wal

Tweede helft erg spannend bij Noordwolde JO11-2

VV Noordwolde JO11-2
Zaterdag 24 september 2016: Dio Groningen JO11-1 Ė Noordwolde JO11-2

Na drie bekerwedstrijden stond zaterdag de eerste competitiewedstrijd, uit tegen DIO Groningen JO11-1 op het programma.

DIO begon de wedstrijd met een licht overwicht. Door veel individuele acties creŽerde zij veel kansen. Maar door goed verdedigend werk en een aantal fraaie reddingen van Levi wisten we de score op 0 te houden. In de 8ste minuut was het dan toch raak voor DIO, 1-0 achter. Een paar minuten later kwamen we weer op gelijke hoogte (1-1) door een mooie treffer van Dennis. Dat gaf ons de juiste moed en instelling om door te gaan. We speelden meer als team en wisten steeds meer kansen te creŽren. Dit resulteerde in nog twee goals van Dennis en gingen we met een voorsprong van 1-3 de rust in.

Na de rust gingen we goed verder.
Het werd zelfs een erg spannende tweede helft omdat DIO terug kwam tot 3-3. Doordat DIO voor de overwinning ging vielen er steeds meer gaten in hun verdediging en ontstond er meer ruimte voor ons.
Met nog twee minuten te spelen werd Ilse fraai aangespeeld in de vrije ruimte. Met een mooie dribbel richting de goal schoot ze de bal keurig binnen en bracht de stand op 3-4.
Na twee zenuwslopende minuten blies de scheidsrechter de wedstrijd af en waren de eerste drie punten binnen voor Noordwolde.
Uitblinker deze wedstrijd is Dennis. Met drie fraaie treffers op rij kan hij zijn eerste hattrick noteren voor dit seizoen. Complimenten voor het hele team; door goed samenspel en deze overwinning op zak gaan we volgende week vol goede moet de wedstrijd tegen GVAV aan.

Tags: VVN JO11-2 | wedstrijdverslagen

Voetbalzone.nl - Nieuws