Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde JO11-2 speelt spannende pot tegen Lewenborg

VV Noordwolde JO11-2 lewenborg
Zaterdag 8 oktober 2016:
FC Lewenborg JO11-5 Ė vv Noordwolde JO11-2

Met Thomas uit JO11-3 in de basis begonnen we aan de wedstrijd tegen FC Lewenborg. Om kwart voor 9 blies de scheidrechter voor het begin van de wedstijd en al snel bleek dat het een open wedstrijd is en dat beide teams goed aan elkaar gewaagd zijn.
Na een aftastende fase kregen we pas in de 11de minuut van de wedstrijd de eerste grote kans, Dennis stond vrij voor de goal maar zijn inzet werd knap gestopt door de keeper van Lewenborg.
In de 15de en 18de minuut werd het erg spannend. Lewenborg kwam beter in het spel en spelers werden beter bereikt. De ruimte die wij weg gaven werd goed benut door Lewenborg en zij wisten hier twee grote kansen uit te creŽren maar tot scoren kwamen zij niet. Na het fluitsignaal gingen we met een 0-0 stand thee drinken.

De 2de helft begint hoe de eerste helft geŽindigd was; het spel golft op en neer en aan beide kanten onstaan kansen. In de 29ste minuut is de eerste grote kans voor Lewenborg. Onze verdedigers zien niet dat de aanvaller van Lewenborg vrij staat en krijgt de bal aangespeelt van een medespeler waarmee hij een vrije doorgang heeft naar onze goal. Hij komt alleen op Coen af maar het schot links in de hoek wordt met een mooie duik gestopt door Coen. De corner die daarop volgt levert verder geen gevaar meer op voor ons.
We laten ons niet uit het veld slaan en in de 33ste minuut weten Jet en Matthijs de bal te onderscheppen op het middenveld. Met een mooie pass op Beau die daarmee een vrije doorgang krijgt naar de goal. Beau legt af op Ilse maar haar schot wordt net naast de goal getikt door de keeper. De corner die Dennis neemt komt bij Ilse terecht maar ook deze inzet gaat net naast.
In de 39ste minuut is het dan toch raak voor ons, 0-1. Ilse weet de vrije ruimte op links goed te benutten en geeft de bal laag over de grond voor de goal. Dennis die goed is mee gelopen staat vrij voor de keeper en schiet de bal mooi binnen. Met nog 11 minuten te spelen is het nog te vroeg om te juichen. Dit blijkt dan ook in de 43ste minuut. Een schot op de goal wordt en eerste instantie getopt door Coen maar hij weet de bal niet onder controle te krijgen. De rebound is voor Lewenbord en zij komen daardoor op gelijke hoogte, 1-1. In de laatste 7 minuten weten beide ploegen geen grote kansen meer te creŽren en eindigt de wedstrijd dan ook in een 1-1 gelijk spel.
Het was zeker geen saaie wedstrijd en gezien het spelbeeld een terechte uitslag. Na het terugtrekken van GVAV uit de competitie staan we na dit gelijke spel keurig op de vierde plaats van de ranglijst met 4 punten uit 2 wedstrijden. Volgende week tegen HFC'15, de grote onbekende omdat zij de plek van GVAV hebben ingenomen. HFC'15 heeft de eerste wedstrijd verloren dus we gaan er weer voor!

Tags: VVNJO11-2 | wedstrijdverslagen

Voetbalzone.nl - Nieuws