webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Sterke 2e helft van Noordwolde JO11-2 tegen HFC'15

VV Noordwolde J)11-2 HFC
Zaterdag 15 oktober 2016: vv Noordwolde JO11-2 HFC'15 JO11-6

Met Jet geblesseerd langs de kant en Beau ziek op bed begonnen we de wedstrijd met Nathanael de Grooth uit JO11-3 aan de wedstrijd.

Direct na de aftrap begonnen we erg sterk aan de wedstrijd. In de eerste drie minuten wisten we een groot aantal kansen te creren. Al in de 1ste minuut werd een mooie combinatie tussen Noortje en Ilse werd nog net op tijd gestopt door de keeper van HFC. In de 4de minuut opende Olav op links met een mooie pass op Matthijs maar ook deze kans wisten we niet om te zetten in een doelpunt. Pas in de 6de minuut wist HFC voor het eerst richting onze goal te komen. Een pass richting de vrij staande speler wist Matthijs nog net te onderscheppen. In de 8ste minuut lukt het dan toch om de kansen om te zetten in een doelpunt. De openingstreffer wordt gemaakt door Dennis. Na goed combinatiespel krijgt hij de bal aangespeelt en schiet de bal knap binnen; 1-0. Vanaf dit moment kantelt de wedstrijd. HFC wordt sterker en sterker en weet meer kansen te creren. Achterin wordt meer balverlies geleden en we spelen wat minder compact als in het begin van de wedstrijd. In de 12de minuut breekt een speler van HFC door onze verdediging maar schiet de bal na een mooie solo hard in het zijnet. In de 17de minuut is het dan toch raak voor HFC. Een combinatie over links weet Levi die al een aantal mooie reddingen heeft verricht niet te stoppen; 1-1. Hoewel beide team niet voor elkaar onderdoen weet HFC de kansen beter te benutten. In de 19de - en 25ste minuut weten zij nog twee maal te scoren waardoor we met een 1-3 achterstand de rust in gaan.

De 2de helft pakken we direct goed op. In de 27ste minuut krijgt Nathanael de bal aangespeelt en weet de achterstand met HFC met 1 doelpunt verschil terug te brengen. Met een mooie goal brengt hij de stand op 2-3. In de 33ste weet Ilse de aansluitingstreffer te maken en brengt de stand op 3-3. Vanaf dit moment kan de wedstrijd iedere kant opgaan. Met name de nummer 2, de rechtsvoor van HFC weet regelmatig het doel te vinden maar gelukkig niet te scoren. In de 48ste minuut krijgen wij nog een grote kans maar de bal gaat net over het doel. De spanning blijft tot het laatst bewaard. Vlak voor het eind van de wedstrijd trekt Ilse de overwinning naar Noordwolde en maakt ze de winnende treffer, 4-3. En net als in de uitwedstrijd tegen DIO weet zij vlak voor het eind de drie punten veilig te stellen. Een knappe en verdiende overwinning op HFC door een 1-3 achterstand om te buigen naar een 4-3 overwinning. Op de ranglijst staan we nu stevig op de tweede positie. Het is nog te vroeg om over een kampioenschap te praten maar met 3 punten achterstand en 2 wedstrijden minder gespeelt dan Lycurgus doen we goed mee op de ranglijst.


Tags: VVNJO11-2 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
Jarigen - GEFELICTEERD !
 

 

VVN-Jeugdbeleidsplan

Binnenkort !
Geen evenementen
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2