VVN 1 - Teaminfo

Joram Wijnstra
Michael Mulder

Zie trainingsschema

Jaarafsluiting VVN1 zeer geslaagd !

VV Noordwolde 1 jaarafsluiting
Op zaterdag 17 december heeft ook dit jaar weer het 1e elftal van Noordwolde een sponsorloop gehouden en aansluitend vond plaats het jaarlijkse afsluiting van het voetbaljaar 2016.

De sponsorloop was weer een succes en werd door alle spelers goed gelopen, zodat er ook dit jaar weer genoeg geld is binnen gekomen voor zowel de club als voor het trainingskamp voor het 1e elftal (Joram Wijnstra had de meeste rondjes gelopen).

Na de sponsorloop hadden we dit jaar het letterfeest met de letter N. Een ieder kon zo origineel mogelijk verkleed, als het maar met de letter N begon.

De uiteindelijke winnaar kreeg het wisselbokaal mee naar huis, zodat we het jaarlijkse letter feest elk jaar terug kunnen laten komen en steeds met een andere letter.

Verder kon een ieder lekkere snert kopen en broodjes beenham of warme worst. Ook hier willen wij de vrijwilligers en Hans Vos weer voor bedanken voor hun super inzet.

Naast het letterfeest was er ook de mogelijkheid om je stembanden te testen aan de karaokebar, was er weer de jaarlijkse verloting en waren er verschillende activiteiten waarmee het 1e elftal geld mee binnen heeft gehaald en vooral gezelligheid heeft gecreëerd.

Jaarafsluiting 2016 VVN1

De 1e selectie wil iedereen bedanken die aanwezig waren voor deze gezellige dag/avond.

Namens de 1e selectie

Tags: jaarafsluiting | VVN1