Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Noordwolde 1 klaar voor de 2e seizoenshelft

Ook dit jaar is het 1e elftal weer op trainingskamp gegaan met elkaar naar Roden. We verzamelden ons op vrijdag 6 januari om 18.30 uur op het complex.

VVN1 2016-2017
Nadat een ieder zijn bedje had klaargemaakt en een bakkie koffie had gehad, gingen we over naar het evalueren van het 1e helft van dit seizoen en hoe we het 2e helft van het seizoen het nog beter in willen gaan vullen.

Na deze goede evaluatie/teamgesprek, gingen over naar het volgende activiteit.
Ook dit jaar was er weer een leuke, maar vooral lachwekkende voorstelling van de Lama's door onze eigen jongens ingevuld.
Er werd een hoop gelachen met elkaar en vooral gewerkt aan onze teambuilding, ook al is die al super goed!

De volgende ochtend werd er gezamenlijk ontbeten en maakten wij ons klaar voor het volgende bootcamp activiteit in de buitenlucht.

Er lag al een dikke laag sneeuw op ons te wachten, maar niks kon ons tegenhouden. Zelfs onze witte Keniaan ( ook wel genoemd, de witte ken het niet aan) liep voorop in de strijd en was goed aanwezig op het kamp om zich te onderscheiden van de rest.
We hebben 1,5 uur arbeid geleverd, als team gestreden en ook hier lieten we zien dat we echt een team zijn, onder leiding van Jorrit Borgman.
Vervolgens had Peter Laning voor ons een lekker kopje soep met een broodje knakworst klaar gemaakt. Na deze lekkere maaltijd, kon een ieder zich gaan opfrissen en een momentje voor zich zelf gaan pakken.

Ook dit jaar kwam de voorzitter weer langs om ons te trakteren op weer een super lekkere maaltijd! Een ieder heeft hier dan ook erg van genoten. Voorzitter ook nu weer bedankt voor deze maaltijd!
Hierop volgend was er nu ook weer een toespraak van de voorzitter over het 1e helft van het seizoen en de rest van wat er nog gaat komen. Onze aanvoerder Marco mocht ook dit jaar weer van zich laten horen wat hij van het team vind en wat hij verwacht in het 2e helft van dit seizoen. Marco sprak de juiste woorden op de juiste plek en sloot af met het bekende uitspraak, 1 team, 1 taak!!!

Deze uitspraak hebben we dan ook zeker weer waargemaakt! We dronken nog wat frisdrankjes op het complex en speelden gezamenlijk nog wat spelletjes om vervolgens met elkaar Roden in te gaan. Op de dansvloer werd er weer behoorlijk met elkaar gelachen, momenten met elkaar gedeeld en gingen vervolgens gezamenlijk weer richting ons fantastische complex om van onze wel verdiende rust te genieten.

De volgende ochtend/middag hebben we weer van een super de luxe ontbijt genoten (was niet veel meer van over maar was nog wel genoeg) om vervolgens met elkaar de mooie momenten terug te kijken via onze Vlogger Enzo Knol ( ook wel de witte ken het niet aan genoemd).

Toen een ieder was bijgekomen en zich had opgefrist, konden we spreken van een geslaagd weekend met elkaar. We gaan proberen onze succesvolle 1e helft van het seizoen weer waar te maken met de zelfde; Strijd, Beleving en Plezier!!!

Dit bericht namens het 1e elftal van Noordwolde.

Tags: VVN1

Voetbalzone.nl - Nieuws