Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

"Goalzaadveld "

VVNoordwolde glimmen
Gaat het Noordwolde voor de wind?!?
Gezien de grote overwinning gisteren van het eerste wel!
Boerakker-uit leek geen makkie te worden; thuis met 1-0 gewonnen en toen begonnen de andere geel-zwarten sterk!
In Boerakker konden we laten zien nog volop mee te doen om de prijzen.
En dat gebeurde ook! Na een goede start kwamen we op voorsprong door een perfect genomen vrije trap van Marco! Wat een streep!! Alleen daarna kwam Boerakker beter terug. Kansjes en uiteindelijk de gelijkmaker, die via de paal in het doel verdween. .
Was dit ook een streep, maar dan door de rekening?
Goalzaadveld
Noordwolde bleef wel de betere ploeg, ze tikten wat gemakkelijker, en uit een vrije trap kon Theo vrij inkoppen. Dat kon wel heel gemakkelijk, vonden Boerakker-supporters.

Na een bezoekje aan de gezellig knusse kantine had Noordwolde de tweede helft de wind mee. We kwamen op 1-3 na een benutte strafschop; Silvan kon zijn productie verhogen.Toch was het Boerakker, die na een aantal goede aanvallen en corners net niet scoorde. En wat gebeurt er dan : Noordwolde kon counteren en dat ging zo goed, dat men kon uitlopen naar 1-8.De ene combinatie was nog fraaier dan de andere ; Jermain, Joram, binnen een minuut Jermain en Silvan en het slotakkoord was voor Silvan, die uit een onmogelijke hoek hard raak schoot !De klip Boerakker was omzeild!De concurrenten wonnen ook en er is dus nog steeds van alles mogelijk .

Zaterdag a.s. kan Glimmen de laatste kans aangrijpen om nog kans te maken op de derde periode. Noordwolde staat nu fier aan kop !!

Succes, zaterdag !

Tags: VVN1 | wedstrijdverslagen