VVN 1 - Teaminfo

Joram Wijnstra
Michael Mulder

Zie trainingsschema

Nieuwleusen had het hoofd er iets beter bij !!

VV Noordwolde 1 Nieuwleusen
Zaterdag 20 mei 2017: Noordwolde 1 - Nieuwleusen 1

Zaterdag 20 mei leek een zonnige dag te worden in Noordwolde.
De club was klaar voor de eerste nacompetitiewedstrijd tegen Nieuwleusen.
Ook het veld zag er prima uit en dat viel onze gasten ook direct op . Compliment voor de gemeente Bedum.
Vergezeld door een bus supporters was het lekker druk langs de lijn. Dat kwam ook doordat er veel Noordwolde-supporters waren!
En waar hoorde Renze de Haan dan bij ? Jarenlang verbonden aan geel-zwart en ook veel jaren verbonden aan oranje-zwart. Hij was daar neutraal in..
Nieuwleusen begon scherp aan de wedstrijd en schiep de meeste kansen. Martin kon een doelpunt verhinderen, door de bal net naast te tikken.
Na een aanval op links kon de spits Reinier Meijerink ongehinderd inkoppen; via de paal verdween de bal in het doel. De wedstrijd kwam meer in evenwicht en toch rustten we met 0-2. Dezelfde spits scoorde namelijk nog een keer en jawel..weer met het hoofd.
Een fraai doelpunt .
In de rust maakte de zon plaats voor een natuurlijke sproei-installatie. Het regende behoorlijk en het veld was daardoor glad geworden. Veel mensen besloten iets langer in de kantine te blijven. Toen het weer opklaarde, kwam men weer naar buiten.

Noordwolde begon fanatieker en drong Nieuwleusen achteruit. Het liep gewoon beter en mede daardoor kon Yoni fraai inkoppen, met een mooie boog langs de keeper.
Er zat meer in, dacht je aan de kant. Marco kon niet gevaarlijk worden met een vrije trap, maar schoot daarna wel tegen de lat. Silvan kreeg zomaar een kansje, maar ook hij had pech, dat de bal vlak naast het doel achterging.
Nieuwleusen was nu de counterploeg en Martin verijdelde een zekere doelkans.
Al met al bleef het bij 1-2 en is er dus nog wel hoop , dat Noordwolde dinsdagavond alsnog erin kan slagen om een ronde verder te komen.
Wel het wait, mag 't zegg'n.

Ons tweede elftal is niet verder gekomen in hun nacompetitie . Uit tegen Pelikaan S 2 werd ook verloren, nu met 3-1. Jammer, maar helaas.

Tags: VVN1 | wedstrijdverslagen

Voetbalzone.nl - Nieuws