webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Ook DVC Appingedam verliest tegen Noordwolde

VV Noordwolde DVC 2017
Afgelopen zaterdag slechts 1 beeld gezien van de inhaalwedstrijd en dat was op het twitteraccount van de Damsters.
Een weekend in Delft op familiebezoek betekent : het eerste op afstand volgen. Meestal lukt dat via Voetbalnoord live, maar daar bleef de tussenstand voor mij niet zichtbaar. Ja : 0-0.
Dan toch maar geprobeerd via de site van de fusieclub meer te weten te komen . En daar begon het met een foto met een dreigende lucht en de spelers klaar voor de wedstrijd. En op het tweede veld, wat wel bespeelbaar was.
VVN DVC Daarna zo nu en dan gekeken en via 0-1 ( Douma ) kon Noordwolde net voor de rust gelijkmaken. En de 2-1 werd ook gemeld op zo’n tijdstip dat je denkt: zit er weer ( tussen de buien door ) een verrassing in de lucht ? En ja hoor : de hoop bleek bewaarheid te worden . Twee tegen een was de einduitslag en dat vond ik ( op afstand ) heel knap. Wel alle3 doelpunten in de 90ste minuut, volgens Voetbalnoord ........
Later hoor en lees je hoe de wedstrijd was verlopen en dat Noordwolde die middag effectiever ( twee keer Silvan ) met de kansen omsprong en DVC Appingedam de beter spelende ploeg was.

Maar had Noordwolde dan geen bekerwedstrijd ? Jawel, maar de inhaalwedstrijd ging voor en dat betekende, dat Noordwolde - VEV ’67 op een avond moet worden gespeeld. Maar waar ? Het zou natuurlijk niet in Noordwolde kunnen ( geen kunstlicht om het veld ) en bij andere clubs ( Bedum en in Groningen ) was het ook niet mogelijk . En wat gebeurt er dan ? De wedstrijd wordt omgedraaid en wordt vanavond in Leek gespeeld ( wat ik heb gehoord, dus pin me er niet op vast ). Daar gaat de opbrengst van een bekerwedstrijd plus de grotere afstand om de wedstrijd te kunnen zien. Maar als er wel licht zou zijn, is het de vraag of de bekerwedstrijd in Noordwolde had gekund, gezien de conditie van de velden.
Mochten we doorgaan, dan staat ons weer , op papier , een thuiswedstrijd te wachten tegen de FC Lewenborg op 28, 29 of 30 november.


Tags: VVN1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
VVN 1 - Teaminfo

Leider(s):


Trainer:

  • Bennie de Jong
    06-23550657

Assistent-trainer:

  • Jorrit Borgman
    06-21193225

Trainingstijden:

Leden:

Benjamin van Aurich
Piet Kersten
Jorrit Dijkstra
Ewoud Boersema
Patrick Meima
Dannick Meima
Laurens Groeneveld
Bart Hollink
Antonie Buist
Jesse Hijlkema
Silvan Havinga
Ruben Rutgers
Peter Laning
Joram Wijnstra
Michael Mulder

Zie trainingsschema


Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2